Maalehe autojuht Gunnar, kes auto järelkärus loosivõidu kohale tõi, oli aga Avinurmes juba kogemust saanud, kuidas tünn käru küljest lahti võtta ja siis kärust maha veeretada.

“Esialgu jätame siiasamasse, pärast otsime talle õige koha välja,” ütles Viktor Piir, kui oli kõik tünni osad üle vaadanud. Gunnarilt sai ta ka tünnimeistri Neeme Habakuke telefoninumbri ja soovi, et tünni nüüdne omanik meistrile kohe helistaks, kui mingitki nõu-õpetust vaja on.

“Kui toimetusest esimest korda helistati, siis ei uskunud, jah,” tunnistas Viktor Piir. “Kui juba oma nime Maalehest lugesin, siis sain aru, et on tõsi. Seni pole ma mitte kunagi mitte midagi võitnud.”

Viktor Piir on ise autojuht, töötab Kehtnas tegutseva AS Rey seakasvatuse poolel. Kaerepere kodus elab praegu abikaasaga kahekesi, kuna lapsed on suured ja kodust väljas, kuid jäänud siiski lähikonda.

“Kui mitte sagedamini, siis nädalavahetustel ikka kokku saame. Arvan, et kui poeg homme tuleb, proovime tünni ära,” rääkis võitja, kes lisas, et tal on väga hea meel võidu üle ja et tünn kulub ära.

Tõtt öelda näib kümblustünn Viktor Piiri koduaeda niimoodi sobivat, et justkui see veel puudu oligi. Korras ja ruumikas aias hakkas silma mõnusaid istumis-puhkamiskohti. Toominga tänav jääb nii Kaerepere serva, et ühest küljest piirab ilusat aeda mets ‒ rahu ja omaette olemine.
Kümblustünn oli Maalehe peavõit, mis loositi välja tellijate seas, kellel 1. juuliks oli vormistatud lehe kolmekuuline tellimus või otsekorraldusleping.