Kõik saadetud lood avaldatakse Maaleht.ee-s.

Väike ülevaade auhindadest siin.

Looduskosmeetika
Jana Koel

Olgu see väike raamat inspiratsiooniallikaks looduskosmeetika alal. Siit saad põhiteadmised, kuidas enda tarbeks kosmeetikume luua.
Kõik selles raamatus olevad retseptid pärinevad minu sulest. Mõni retsept on vanaema sõnade järgi kirja pandud ja neid on kasutanud minu vanavanemad, katsetanud minu lähimad sõbrad-tuttavad, perest rääkimata. Jana Koel

Siil otsib ulualust. Nii aitan loomadel talve üle elada
Claudia Rösen

Õnnelikud linnud toidumajakeses, siili mugav magamistuba haokuhja all, orava pelgupaik vana viljapuu õõnsuses…
Kõiki neid loomi võite talviste külalistena õige lihtsalt oma aeda meelitada ja neid külmal aastaajal teadlikult abistada.



Väike Mukk
Wilhelm Hauff, Siima Škop

Iseäraliku väljanägemisega Väike Mukk asub pikale teekonnale, et laiast maailmast õnne otsida. Ühes lärmakas Araabia linnas asub leidlik väike Mukk kuninga teenistusse, kuid õukondlaste kadedus viib ta peagi taas varatult rändama. Siiski leiab Väike Mukk oma siiruse, nutikuse ja sutikese võlujõu abil õnne.

Teedu ja Peedu imelikud masinad
Aino Havukainen, Sami Toivonen

Ägedad vennaksed Teedu ja Peedu ehitavad neliteist imelikku, ent arutult kasulikku seadeldist, ilma milleta ei saa hakkama ükski lastega pere. Või kas keegi tuleks toime ilma hommikuaskelduste automaadita, porilombimasinata, väkktoiduteadustita, kributajata või kollipeletita?

Miriami lood
Peep Pedmanson, Leelo Tungal

„Miriami lood“ näitab, kuidas ootamatud ja segadusi külvavad sündmused leiavad lahenduse, kui olla ümbritseva ning kaaslaste suhtes tähelepanelik ja hoolitsev.
Raamatus on kokku 140 illustratsiooni, millest 60 on 3D-pildid! Nende vaatamiseks on raamatukaante vahele kaasa pandud stereoprillid. Lisaks on raamatuga kaasas DVD maailma esimese 3D nukufilmiga „Miriami piknik“!