Samuti on külastajatel võimalus soetada Maalehe uusi eriilmelisi meeneid ja heade hindadega raamatuid, samuti tellida Maalehte ja ajakirja Maakodu. Ning mis eriti tore: kõik, kes tellivad messil ajakirja Maakodu, osalevad Maakodu kevadises tellimiskampaanias, kus läheb loosi 1500 euro eest Husqvarna aiatööriistu (täpsema valikuga saab tutvuda lähemalt Niidustuudio.ee).

Korraks aeg maha

Maalehe boks on keset messimelu justkui oaas, kus saab jalgu puhata ja hinge tõmmata. Meie puhkenurgas ootavad mugavad kott-toolid, saab sirvida aegumatuid Maakodu ajakirju ja muidugi ka värsket Maalehte.

Lisaks on kõigil võimalik soetada endale Maalehe ainulaadse raamatusarja „Tarkusepuu“ üksikuid eksemplare. Meilt on palju küsitud, kuidas saaks veel neid raamatuid osta. Huviliste rõõmustamiseks võime öelda, et Maamess on üks võimalus nende raamatute soetamiseks, mida müügikohtadest ja poodidest enam ei leia.

Ja loomulikult on ka sel aastal Maaleht mõelnud oma kõige pisemate fännide peale. Lapsed saavad Maalehe alal meisterdada värvikaid emadepäeva kaarte, samal ajal kui vanemad raamatuid ja ajakirju sirvivad. Kaartide tarbeks on varutud ilusaid värvilisi paberid ja muid toredaid materjale. Üks õnnelik kaarditegija võidab perele suure hulga kvaliteetseid lihatooteid firmalt Rannarootsi. Rannarootsi kinkekotist leiate Teriyaki grillribi, mis oli Eesti Parim Lihatoode 2015, grillkooti, mis on Eesti Parim Lihatoode 2016 ning lisaks veel šaslõkivorsti, lihaveise täissuitsuvorsti ja Krakovi poolsuitsuvorst. Maalehe poolt lisaks emale-isale Maalehe ja Maakodu kolme kuu tellimuse!

Orienteeru ja võida

Kuid sellega meie auhindade võitmise võimalused ei piirdu. Koostöös SEB pangaga korraldab Maaleht suure Maamessi orienteerumismängu, millest võivad osa võtta kõik soovijad. Selleks tuleb vastata mõnele lihtsale küsimusele messil osalevate ettevõtete kohta (küsimustiku leiab Maalehe boksist).

Nii reedel kui ka laupäeval loositakse vastanute vahel välja hulgaliselt auhindu, mille on välja pannud mängus osalevad firmad.

Viimasel päeval läheb kõikide mängijate vahel loosi suur peaauhind – moodne ja praktiline linnaratas CLASSIC COMFORT 6 EQ.

Üllatusi, kingitusi ja sooduspakkumisi jagub Maalehel ka tänavu palju. Messil liiguvad ka Maalehe ajakirjanikud ning samuti fotograaf, kes melu pildile püüab.

Maalehel on nüüd ka oma digileht

Nii nagu Maaleht on Eesti armastatuim leht, küllap nii saab ka Maalehe uuest digilehest Eesti armastatuim digileht. Maalehe digilehest on võimalik lugeda kõiki Maalehe paberlehes ja selle lisades ilmunud lugusid. Lisaks pakume digilehes liikuvat pilti, fotogaleriisid, interaktiivseid graafikuid, videoid, heli jne – kõike seda, mida ei ole paberlehes võimalik füüsiliselt näidata.
Digilehest leiad ka interaktiivse Eesti kaardi, kus on võimalik lugusid sorteerida maakondade kaupa.
Just praegu on võimalik kuu aega Maalehe digilehte tasuta uurida. Vaata lähemalt: digileht.maaleht.ee


KUIDAS MAALEHT MAAMESSILT ÜLES LEIDA?
Maalehe uued ja vanad sõbrad on messipäevil oodatud meid külastama. Maalehe leiab sel aastal samuti B-hallist (B-26) avatud alalt.