Pärnu Noorte Vabaajakeskuse juhataja Annely Reile soovib meeldivat koolivaheaega ja teatab, et Pärnu Noorte Vabaajakeskus hakkab selgi vaheajal tööle topeltvõimsusega, avades uksed vaheajapäevadel alates kell 12. Nädalakava on piisavalt mitmekesine, pakkudes erinevate huvidega noortele meelepäraseid tegevusi.

Esmaspäev on pühendatud disainile ja käsitööle. Alates kella ühest ootame oma keskusesse tasuta workshopile „Dizain” kõiki neid, kellele pakub huvi riiete ümber disainimine. Selleks võiks kaasa võtta enda garderoobist igavaid ja ümberkujunduse järgi karjuvaid esemeid ning otsida lisaks, mida võib uuenduskuuriks vaja minna nii endale või sõbrale. Shalomi abikeskuse abiga paneme omalt poolt välja erinevaid käsitöövahendeid ja riideesemeid.

Teisipäeval algusega kell 16.00 toimub kõigile soovijatele tasuta neli erinevat workshopi, kus juhendajateks on Pärnu Noorte Vabaajakeskuse individuaaltundide juhendajad. Olle Nõmme käe all on võimalik õppida elektrikitarri. Basskitarri juhendajaks on Kaarel Leping ja trumme saab harjutada Mark Kostrovi juhendusel. Lisaks on nüüdsest ühinenud meie keskusega ka DJ juhendaja Siim Aava, kes sel päeval tutvustab soovijatele oma ala. Kuni kolme tunnise workshopi võtame kokku mõnusa jämmiga keskuse kontsertlaval.

Kolmapäev on keskuses vaba sissepääsuga Lounge õhtu ja alates kella kuuest saab nautida klubi-kohvikus IN mõnusalt kulgevat „IN Lounge“ jämmimist, kus astuvad ülesse muusikud Lauri Uus, Olle Nõmm, Kaarel Leping, Mark Kostrov ja teised. Nauditavama tulemuse saavutamiseks pakume suupisteid ja erinevaid alkoholivabu kokteile.

Piljardi ja lauajalgpalli turniirist saab osa võtta neljapäeval alates kella 17-st. Piljarditurniiri osalemistasu on 20 krooni ja auhinna on omalt poolt välja pannud Pool8. Lauajalgpalliturniiris osalemine 5 krooni. Rohkem infot on võimalik saada kaarel@vabaajakeskus.ee.

Reede õhtust alates kella kuuest kuni laupäeva lõunani on keskus nende päralt, kes peavad lugu arvutimängudest. Lanpartyl osalemiseks võtta kaasa oma arvuti ja pikendusjuhe. Sissepääs kõigile tasuta.

Vaheajanädalat jääb lõpetama kell 19.00 algav suur Hip-Hop üritus „School Sucks“, kus esinevad FastK, Tarbijakaitse, Krick ja dj-Fii.
Et noored saaksid nädala viimasel päeval uueks kooliveerandiks ette valmistada, on vabaajakeskus pühapäevasel päeval sel korral suletud.

Koolivaheaega aitab Pärnu Noorte Vabaajakeskusel läbi viia Pärnu Maavalitsus ja Pärnu Linnavalitsus

Täpsemat infot nädala kohta leiab siia klikkides , info@vabaajakeskus.ee ja Facebookist.