„Narvas korraldatav rallietapp on meie autoeriala õpilastele heaks stiimuliks," ütles Narva Kutseõppekeskuse direktor Margus Ojaots. „Eriline tähelepanu saab osaks muidugi meie oma ekipaažile, kes sõidavad kooli enda töökojas ette valmistatud autol," lisas Ojaots.

„Narva Rallisprindi" start antakse kell 11.00 Pimeaias, finiš on Rootsi lõvi ausamba juures.

„Tänavuse ralli eripära on see, et rada on pandud eelnevate aastatega tagurpidi tööle," sõnas Narva Kutseõppekeskuse arendusosakonna peaspetsialist Ander Sile.

 2,8 kilomeetri pikkune asfaltkattega rada läbib järgmisi Narva tänavaid:

Pimeaia tänav, ringid vanalinnas, Kraavi, Sepa, Hariduse, Karja, Vestervalli, Sadama tee, Jõe ja Linnuse tänav.

Pealtvaatajaile sobivaimad vaatluskohad on Pimeaias, kust on nähtavad nii start, laskumine Sepa tänavalt Narva jõe äärde, trampliin piki jõge, Linnuse tänava tõus ning finišeerimine.

 Pealtvaatajaile on võistluste jälgimine tasuta.

Võistluste juht ja peakohtunik on Avo Kristov.

 „Narva Kevad 2011" algab laupäeval, 28. mail kell 11.00. võitjate autasustamine toimub ralli finišis, „Rootsi lõvi" juures kell 15.00.

 Narva rallisprindid on meelitanud võistlejaid hea korralduse ja väärikate auhindadega.

„Narva Rallisprint 2011" aitavad korraldada toetajate ja partneritena Narva Linnavalitsus, Ramirent, RKS, Motoral AS ja Motul, Automaailm, Autoekspert, Mariine Auto ja Subaru, Skat Keskus, Narva Bussiveod, Würth, Agdeck Auto ja Honda, B&B Tools, Stokker, Husky Auto, Ehituse ABC, Flowers World OÜ, BTA Kindlustus, AGA, Büroomaailm, ASSAR.

Turvalisuse võistlustel tagab turvafirma G4S.

 Narva Kutseõppekeskus (Narva KÕK) on Ida-Virumaa juhtiv kutseõppeasutus, kus õpib ligi 1500 õppurit ja töötab 146 inimest.

Narva KÕK-is koolitatakse ehituse, energeetika, finantsvahenduse, infotehnoloogia, kaubanduse, kergetööstuse, mehhaanika, teeninduse ja toitlustuse - kokku 29 erialal.

Narva KÕK korraldab ca 130 erinevat kursust ja täiendkoolitust töötajate kvalifikatsiooni tõstmiseks.