Taustalauljana proovis oma võimalust ka Ott Leplandiga "Laulupealinna" saates duetti laulnud Triin Salin. Ta kogus 382 häält ning oli sellega ka taustalauljate ametikoha võitja, teisele kohale platseerunud neiul oli hääli 354.

"Pärast seda, kui olin 10 parima sekka valitud, ei jäänud enam palju muud üle kui lihtsalt oodata," kommenteeris Triin Salin. "Alguses häiris muidugi see, et minu ja ühe teise kandidaadi (kes samuti tiimi pääses) videod ei olnud nähtavad. See tekitas palju meelehärmi teiste hääletajate seas, kui meile siiski hääli anti." Õnneks see viga parandati ning kõik videod sai avalikuks.

"Suurt rolli mängib see, kui agaralt sa oma sõpru hääletama kutsud," märkis Triin ja lisas, et pikka aega oli ta pingereas teisel kohal. Keegi oli aga avastanud viisi Facebooki petta ning vahepeal õnnestuski mõnele piigale ühe nime alt mitu häält anda. Seegi viga parandati ning mitmekordsed hääled kustutati.

Taustatantsijaks sai ka end pooleldi hiidlaseks pidav Kristi Veskimäe, kelle ema on pärit Hiiumaalt ja kes oma suved veedab samuti siin saarel.