Võistlustulle lähevad kaheratta- ja neljarattaveolised autod, naised, noored, Moskvitši Liiga, Nõukogude Liidus toodetud tagarattaveolised tänavasõiduautod ning sportklassi masinad.

Kruusal sõidetav rada saab olema oma kiiremate ning aeglasemate lõikude ja takistustega huvitav nii võistlejatele kui ka publikule. Päeva esimene võistlusstart on kell 11 ning võidukihutamist jätkub kella 17-ni. Pealtvaatajatel soovitavad korraldajad tulla kohale varem, kuna siis võistlusrada kõndimiseks vaba ning saab valida endale kõige parema koha võistluse jälgimiseks. Võistluse käiku selgitab kommentaator, kohal on toitlustaja ning üritus on pealtvaatajatele tasuta!

Üldisele liiklusele on 22.09.2012. a kella 10.00-st kuni võistluse lõpuni orienteeruvalt kella 16.30'ni suletud Martna vallas Keskküla tee Kasari küla sildist kuni Risti-Virtsu maanteeni. Korraldajad vabandavad võimalike ebamugavuste tõttu ning loodavad mõistvale suhtumisele.

Korraldajad lubavad anda endast parima, et võistlused Kasari küla kandis saavad igaaastaseks traditsiooniks ning rõõmustavad läänlasi sellega, et toovad autospordivõistluse koduõuele kätte - praegune väike pealtvaataja on loodetavasti tulevane kiire autosportlane!

Täpsem info võistluse kohta krracingu kodulehelt.

Just Sina oled oodatud kaasa elama!