ramp´i
valmimine juunis. Järgmisena on plaan noormeestega kirjutada järgmine taotlus vajalike lisade rahastamiseks. Roiu noortekeskuse hooaeg algas juba 21. augustil väga tegusalt. Nimelt ei saa ju hooaega alustada ilma iluvigade paranduseta meie teises kodus  Roiu noortekeskuses. Noored ise mõtlesid välja kavandid ja ühiselt antakse ruumidele noortepärasem välimus. Veel on plaanis Kodanikuühiskonna Sihtkapitali ja Šveitsi Vabaühendust Fondi projekti raames teha korda trepikoda.

Meie kodumaa taasiseseisvumise puhul osalevad Haaslava noored projektis "Noored ja ääred" ja sõitsid kaheks päevaks Järvakanti. Pikem lugu noorte sealsetest seiklustest juba järgmises lehes. Septembris on võimalus noortel hakata taaskord aktiivsemalt kaasa rääkima Haaslava valla tegemistes, kuna käimas on Eesti Noorteühenduste Liidu poolt toetatud „Haaslava Noortevolikogu toimima!" projekt. Esimese üritusena toimub infoseminar 7-8. septembril. Infoseminari päevakavas leidub huvitavaid vestlusringe Tartu linna noortevolikogu, Tartu Valla Noortevolikogu liikmetega ning vallavanemaga. Lisaks õpitakse meeskonnatööd ning pannakse paika Haaslava Noortevolikogu edasised plaanid. Registreerimine ja info: riin@taheklubi.eu.

Septembrist alustavad ka uuesti huviringid noortekeskuses. Igal teisipäeval, 18.00-19.00 on toimumas tüdrukute klubi. Tüdrukute klubi juhendavad Virge ja Marge. See klubi on mõeldud 10.-14. aastastele neidudele. Ühiselt meisterdatakse ehteid, punutakse patse, kokatakse, vesteldakse oluliste teemadel jne. Huviring on tasuta ja esimene kohtumine toimub juba 3. septembril, kell 18.00. Jätkuvad igal kolmapäeval meisterdamised Riinuga ja Tähtede Olümpia võistlused neljapäeviti Virgega.

Septembris võiks kindlasti noortekeskusest läbi astuda kui toimuvad: fotojaht, 2.09, Naljakad teatevõistlused ja aktiivi koosolek, 16.09; Aarete jaht, 23.09; Trikipäev, 30.09. Rohkem infot tegemiste kohta: roiu.taheklubi.eu ja Roiu Noortekeskuse Facebook.