Võistluse üldvõitjaks valitud sõna „nuhvel“ esitas kokku 13 inimest, kelle vahel loositakse välja peaauhind, milleks on tahvelarvuti iPad. Inglise sõna phablet, millele vastet otsiti, oli ühtlasi osalejate hulgas kõige populaarsem – oma sõnapakkumise saatis 360 inimest.

Lisaks peapreemia saanule tunnistati auhinna vääriliseks veel seitse sõna. Need on: „kõnejuht“ (moderaator), „nutistu“ (asjade internet), „sujundama“ (ingl. streamline), „kolmekogu“ (kolmepoolsed läbirääkimised), „aasristmik“ (mitmetasandiline ristmik), „huvipool“ (ingl. stakeholder) ja „nöha“ (nohu ja köha). Peale võidusõnadele märgiti ära veel „idutekst“ (ingl. non-paper), „naksik“ (ingl. viral) ning „värkvõrk“ (asjade internet).

Sõnad ning võitjate nimed pannakse lähiajal üles sõnavõistluse kodulehele www.sonavoistlus.ee, kus saab vaadata ka kõiki võistlusele saadetud sõnu.

Sõnavõistluse žüriisse kuulusid Urmas Sutrop, Peeter Päll ja Katrin Hallik Eesti Keele Instituudist, Allar Jõks advokaadibüroost Sorainen, Rein Veidemann ja Mart Juur ajalehest Postimees ning Hannes Rumm ja Rita Niineste Euroopa Komisjoni Eesti esindusest.