Nüüd jõudis Tartu linnavolikogu ülimalt olulise aruteluni sellest, et mingile seltskonnale linnavurledele ei sobi Madruse tänava nimi, sest see alavääristab me Kauka jumalaid ehk seal elavaid ärimehi. Asjasse on kaasatud kogunisti kuulus advokaadibüroo. Taas puudub julge, kes ütleks: “Lõpetage see totrusetondi kummardamine.”

Ja huvitav, mida peaksid sel taustal tegema Laiuse asula Kolme Paksu tänava elanikud? Millise meeleavalduse võiks korraldada Litsmetsa rahvas? Ja kas Kärsa kodanikud peaks end suisa põlema panema?

Äkki peaks ootama rahvusvahelist kohtukeissi Mudaaugu asukailt? Lisaks peaks Mustahamba rahvas valitsuselt kindlasti valuraha nõudma.

Ja kindlasti tuleks kauplustest ära korjata ning põlema pista kõik maakaardid, kus peal Sitalise soo asukoht. Ning millist kompensatsiooni vaimsete piinade eest võiks saada Sandi küla elanik või Ruunavere asukas?

Tõesti – maal, kus muid probleeme enam lahendamiseks pole, võiks ju kõik need teemad ette võtta ja isemoodi õigust külvama hakata.

Aga saab ka lihtsamalt. Panna sutt raha kokku, valmistada suur silt kirjaga “Tere tulemast Tolade tänavale!”. Ja asetada see kuhugi. Kuhu siis?