19. veebruaril toimuvale 63 km distantsile on tänase seisuga minemas 4859 suusatajat, 31 km distantsil on kirjas 1249 suusasõpra. Korraldajad on valmis 8000 osaleja teenindamiseks pikal distantsil ning lühikesele distantsile saab ennast kirja panna kuni 2000 inimest, seega on veel võimalus ennast maratonile kirja panna!

"Tänaseks on Tartu Maratonile registreerunud osalejad 27 riigist Austraaliast Kanadani. Enam kui 1000 välisosaleja Eestisse saabumine näitab selgelt, et Tartu Maraton üks Eesti olulisim rahvusvaheline suursündmus ja omab suurt mõju kogu Lõuna- Eesti turismisektori käekäigule,“ sõnas Klubi Tartu Maraton juhatuse esimees Indrek Kelk.

12.02 sõidetakse vabas tehnikas 1. Tartu Teatemaraton, Tervis Plussi 11. Tartu Maratoni naistesõit ning Worldloppeti kalendrisse kuuluv Avatud Raja sõit. Päev enne 41. Tartu Maratoni põhisõite toimuvad Tartus Tähtvere Spordikeskuses 41. Tartu Maratoni lastesõidud. 19. veebruaril toimuv 41. Tartu Maraton on Eesti suurim talispordisündmus, mida korraldab MTÜ Klubi Tartu Maraton. Mainitud võistlus kuulub maailma parimate suusatajate jaoks tähtsaimasse maratonisarja FIS Marathon Cup ning maailma suurimaid suusamaratone ühendavasse sarja Worldloppet.