Seega on e-äriregistri vahendusel kõige lihtsam teada saada, millised on Teie äripartneri majandustulemused, milliste teiste ettevõtetega on ta veel seotud — ühesõnaga, kas tegemist on usaldusväärse ning jätkusuutliku ettevõttega.  

E-äriregistrist saab teha päringuid nii lihtpäringuna kui ka detailpäringuna. B-kaardi andmete vaatamine on tasuta nagu ka oma ettevõtte andmete kontrollimine ID-kaardi abil. Lihtpäringu puhul kasutatakse info eest tasumiseks pangalinki, aga e-äriregistri lepingulised kliendid saavad andmete eest mugavalt maksta kord kuus arve alusel. Lepingulise kliendi kuutasu on 150 krooni, millele lisandub päringutasu vastavalt tehtud päringute arvule. 

Neil ettevõtjatel, kel on vaja päringuid e-äriregistrist teha sagedamini kui kord nädalas, soovitamegi sõlmida püsikliendi lepingu. Lepingu võib sõlmida ka kindlaks perioodiks — näiteks kui Teie ettevõttel on käsil kontaktide loomine välisturul või potentsiaalse äriklientuuri kaardistamine kodumaal.  

Lepingulistele klientidele on mugav võimalus saada e-äriregistri andmeid oma infosüsteemi jaoks reaalajas ja XML formaadis. Just XML teenus võimaldabki teha e-äriregistrist masspäringuid ja hoida neid vajadusel oma andmebaasis, mis integreeritakse XML teenusega. 

Miks hakata e-äriregistri lepinguliseks kliendiks?

- Saate teha detailpäringuid laiendatud otsinguvõimalustega.

- Saate teha XML päringuid ja hoida neid oma andmebaasis.

- Saate ligipääsu ka e-kinnistusraamatule, kus saab tutvuda kinnistu üldandmete, samuti aadressi, omaniku ja koormatiste andmetega.

- Saate lepingu lisa sõlmimisel ligipääsu Euroopa Äriregistrisse, kus on info enam kui 20 miljoni Euroopa ettevõtte kohta.

- Saate teenuste eest tasuda kord kuus vastavalt arvele. 

E-äriregister  pakub kõigile oma kasutajatele mugavat ligipääsu äriregistri ja kinnistusraamatu andmetele. Alloleval joonisel saab tutvuda pakutava info ja hindadega. 
 

Lugupidamisega,
Teie e-äriregister