„Kas Tallinnas esmaspäevast reedeni tööl ka käiakse või toimub igapäevaselt riidepoodide, söögikohtade ja teatri/kino/kontserdi külastamine? Elan ka väikelinnas ja meil on siin kõik toidupoed esindatud, v.a Prisma. Käin tööl ja igapäevaselt ei külasta riidepoode ja söögikohti ning isegi mitte meelelahutusasutusi, kuna pole selleks lihtsalt aega töö ja pere kõrvalt.

Riideid müüakse siin ka, aga eelistan netist osta, kuna meeldivad kindlad brändid, mida ei ole isegi suurepärasel imedemaal Tallinnas. Muideks kui aastas on mõni kord vaja riideid kohapeale ka ostma minna, siis räägitakse, et pidavat olema täiesti võimalik sõita Tartu või Tallinna, et seda teha.

Söögikohti on - isegi Michelini poolt ära märgitud - kuid jällegi ei käi päris iga kuu restoranis kolmekäigulisi mugistamas, kuna see on selline 150 eurone üritus. Ja taas räägitakse, et kui kasutada autot, siis olevat võimalik sõita ükskõik millisesse restorani üle Eesti, et vaheldust saada. Teater, kino ja kontsert on kõik minu kodulinnas esindatud, kuid olen kuulnud, et pidavat olema võimalik ka mujale vahelduseks meelelahutust nautima minna. Ühesõnaga on väikelinnas mõnus elu, kuid ainus probleem võib tõesti olla sobiva töö leidmine ja sõltub väga sellest, mis eriala inimene oled.“