Pärast finaali pääsemist käisid Eesti eurolaulikud loosimisel, kus nad tõmbasid kausist välja tühja kirja. See tähendas automaatselt seda, et 5Miinuse ja Puuluubi esinemisjärjekorra asetuse üle said teleprodutsendid ise otsustada. Loosist oleks saanud välja tõmmata ka paberid, kus oleks otsustavalt kirjas olnud, kummas õhtu pooles nad esinevad – kas esimeses või teises.

Paar tundi pärast loosi toimumist selgus, et Eurovisioni tähtsad ninad otsustasid 5Miinuse ja Puuluubi ikkagi õhtu esimesse poolde panna. Eestlased astuvad 25 riigist lavale üheksandatena.

Kuigi õhtu esimeses pooles esinemine võib mõne eurolauliku jaoks tunduda katastroofilisena, sest võimalus meelde jääda võib olla väiksem, siis eestlaste „stardipositsioon“ oli eelmisel Eurovisionil väga edukas. Nimelt esines rootslastele võidu toonud Loreen finaalis just üheksandana. Lõpuks kogus ta kokku 583 punkti ning tema loo „Tattoo“ tõttu toimub Eurovision just Malmös.

Tänavused Eurovisioni suurfavoriidid on paigutatud aga õhtu lõppu. Horvaatia, kelle võiduvõimalust hinnatakse hetkel kõige kõrgemalt, esineb 23. riigina ning teisele kohale paigutatud Šveits on kaks lugu eespool.