Raha andis balli avatseremoonial invaühingule pidulikult üle Viimsi Kooli klassiõpetaja Marge Tammiste. Suurima üllatuse valmistasid aga sel aastal meie sõbrad Soomest, kes hoolitsesid ülimaitsva ja väga rikkaliku peolaua eest – me oleme teile väga tänulikud!

Balli programm oli kirju

Ballil esinesid suurepärased bändid ja artistid nagu Apelsin, Helin-Mari Arderi trio, Estonia Brass, Hannah, Marvi Vallaste, Mikk Saar, Karl Kanter, Viljar Norman, Janika Sillamaa ja Margus Toomla.

Avatseremoonial laulsid ja tantsisid Viimsi Kooli õpilased koos Viimsi Huvikeskuse laulustuudio (juhendaja Ita-Riina Pedanik) ning Viimsi Invaühingu lastega. Balli gala avasid Püünsi Võluflöödid, meeleolukat õhtut juhtisid Romi Hasa ja Andres Dvinjaninov ning eksootilist tantsuilu pakkusid Viimsi ja Kumei kõhutantsijad eesotsas Viimsi Kooli vilistlase- tantsuõpetaja Liisa Vooga.

Õhtu üllatajateks olid aga kuumad “Tantsud tähtedega” tantsupaarid Urve Palo ja Aleksander Makarov ning Ithaka- Maria Rahula ja Marko Kiigajaan. Publik võttis neid ääretult soojalt vastu ning iga tantsusammu järel said tantsijad vaimustava aplausi osalisteks!

Suured tänud abilistele ja sponsoritele

Ball poleks teoks saanud, kui ei oleks olnud suurt hulka vabatahtlikke, kes balli korralduse ja ettevalmistuse enda õlule võtsid, ning samuti lahkeid firmasid, kes aitasid. Suured tänud kõikidele esinejatele, balli korraldajatele ja abilistele, kunstnikele, kes oksjonile oma töid annetasid, ning ballikülalistele, kes pidasid vajalikuks ballikutse lunastada ning sellega oma panuse heategevusse anda.

Balli toimumisele aitasid kaasa: Heste OY, HEINO, Pan Nordic Meat, FoodVille, Juha Rantanen, Tiia Kaur-Rantanen, Riinu Rätsep ja tema meeskond, Eesti Eine ja Marika Piirsalu, Farwell, Merike Hindreus, Balli toimumisele aitasid kaasa: Heste OY, HEINO, Pan Nordic Meat, FoodVille, Juha Rantanen, Tiia Kaur-Rantanen, Riinu Rätsep ja tema meeskond, Eesti Eine ja Marika Piirsalu, Farwell, Merike Hindreus, Fertilitas, Viimsi Haigla, Aina Saarma, Aleksandr Skripnikov, Viimsi Vallavalitsus, Haldo Oravas, helimehed Lauri Pihlak, Rauno Laht, Lauri Randma, Külli Talmar, Jaan Kolberg, Margit Võsu, Viimsi Kooli õpilasesindus koosseisus Martin Siiman, Karin Kirmjõe, Marten Randma ja Martin Kokkuta, Sigrid Üksi, Hilja Hallaste, Viimsi Lions Klubi, perekond Kelam, Tarcona ja hr Andres Kukk, Viimsi Kool ja Leelo Tiisvelt, Viimsi algkooli õpilased, õpetajad ja vanemad, Isku ja hr Riho Lass, Viimsi Peokeskus ja hr Lauri Viikna, reisibüroo Travel Dreams, Jüri Arrak, Tammerraamat, Karin Kalman, Merike Hallik, Eva Berg, Remo Savisaar, Horeca Service, Puuviljakeskus, Piste, restoran Meritäht, China Red, ilusalong Elegance, Sushi Cat, Katrin Stalde, Nõmme ujula, Velospets, “Orhidaalia” Ave Lauren Kriisa, Shi-Shi, Altia, AlcoExpress ja Ingrid Ehaver, Ruf, Fotomees, Jussi Õlletuba ja Virve Hansar, Harmoonikum, Viimsi Lihatööstus, AS Uniprint.

Kohtumiseni 2011. aasta jõulukuul!