20 aastat on pikk aeg ja väärib vastavat tähistamist. Suursündmus leidis aset Padise mõisas. Nagu meie klubidki on arenenud aasta-aastalt paremaks, on ka Padise mõis läbi teinud uuenduse ning muutunud veelgi kaunimaks.

Padise mõisa saabuti kell 18.00. Eesti klubide tähtsale sündmusele tulid lisaks esimese klubi loojale Jüri Perele ka paljud väliskülalised: Euroopa Kiwanise president Paul Inge Paulsen Norrast Bergeni klubist KC Askøy; härra Joseph Scholtes Luxemburgi klubist KC Eisleck, kes tuli KC Tallinn-Estonia klubi kutsel; Christina Jacob kaaslasega klubist KC Heilbronn-Helibrunna; proua Lali Vashadze Gruusiast, kes on Keila sõpruslinna Chiatura välissuhete nõunik. Peale lühikesi Eesti Kiwanise klubide presidentide kõnesid istusid kõik laudade taha ja pidusöök võis alata.

10. tegutsemis aastat tähistava Keila Kinakese president Tuuli Tammemets ja Saksamaa KC Heilbronn-Helibrunna esindaja Christina Jacob sõlmisid pidulikult koostöölepingu. Külalised ja klubide esindajad õnnitlesid tähtpäevalisi ja peeti meeles erilisi teeneid osutanud klubide liikmeid. Sel aastal oli klubidel nii mõnigi üllatus varuks. Näiteks noorteklubi kinkis kõikidele klubidele uue kodulehe, mis asub vanal tuttaval aadressil www.kiwanis. ee. Tallinna klubi kutsus kohale leegitaltsutajad, kes esitasid õues köitva tuleshow. Õige pea üllatas bänd ning tants sai alata.

Kell lõi 24.00 ning bussid hakkasid tagasi Keila ja Tallinna poole sõitma. Kiwanise klubide liikmed ja nende kaaslased olid laetud positiivsetest emotsioonidest, et järgmised 20 aastat veel rohkem enda aega heategevusorganisatsiooni Kiwanis tegemistele pühendada.