Nimelt oli täitunud meie osakonnal 20 aastat tegutsemist. Esinesid Põltsamaa ja Puurmani muusikakooli õpilased. Filiaali rajamise idee algatajateks olid Aare Järvik ja Vello Pettai. Tunnid toimusid algaastatel kultuurimajas, paar aastat tagasi kolisime aga lossiruumidesse. Alustasime kolme pilli õpetamisega: akordion, saksofon ja klaver.

Meelde on jäänud meeleolukad kontserdid jõulude ajal, õpetajate päeva tähistamine, kus ka lastel oli võimalus ise tunde anda. Algusaastatel oli see tore traditsioon, kus lapsed korraldasid meile lõbusaid ja humoorikaid tunde

Puurmanis on lapsi õpetanud ka Urmas Mägi, Lilio Võsu ja Eve Raud. Praegu oleme jäänud kahekesi: Anneli Rebane - akordion ja Margit Pettai - klaver ja solfedžo. Praegu õpib meie osakonnas 10 õpilast: akordioni erialal Kerdo Kurs, Triin Schaffrik ja Sten Zaitsev; klaveri erialal Pille Pihlapuu, Hanna-Stiina Pettai, Sirli ja Siret Ilves, Grete Sirge ja Lisette-Mai Jaanus; viiuli erialal Kristiina Amur. Täname kolleeg Anneliga muusikakooli direktorit Anne Kausi ja kõiki õpetajaid, kes on meile alati toeks olnud!