2009. aastaks oli tollases Pärnu Lille tänava majas kõik võimalikud rendipinnad kitsaks jäänud, kuid õnneks ilmus silmapiirile Sindis asuv tootmishoone. Selleks hetkeks oli ettevõtte tootmismaht juba nii suureks kasvanud, et asukoht suuremas linnas ei olnud enam oluline. Pigem meelitas ettevõtjaid just Sindi tänu heale kaubaautode ligipääsule ja korralikule ühistranspordile.

Koos ettevõtte jätkuva kasvuga otsustati spetsialiseeruda ainult trükkimisele ning loobuda kujundamisest. Otsuse tingis soov teha just neid asju, milles on kõige paremad teadmised ja mida osatakse kõige paremini.

Tänaseks on Pajo trükikojas ligi 50 töötajat, lisaks neile ka mõned hooajalised abilised. Suur osa töötajaist on pärit Sindist ja on ka neid, kes pärast trükikoja Sinti kolimist on oma uue kodu just sellesse väikelinna rajanud. Töö on korraldatud vahetustega ja tuled trükikoja akendes kustuvad ainult riigipühade ajal. Pajo trükikojas on töös kolm suurt trükimasinat ning lisaks sellele veel mitmed köite-, voltimis- ja muud põnevad masinad.

Trükikoja käibest tuleb suurim osa kõikvõimalike raamatute, ajakirjade, brošüüride, kataloogide ja õpikute tootmisest. Ettevõtte masinapark on kõige sobivam just köidetud trükiste valmistamiseks, aga samas toodetakse ka kõike muud, mida paberile trükkida saab. Ligi kaks kolmandikku toodangust läheb otse Eestist välja, kuid lisaks sellele toodetakse palju etikette, mis leiavad oma tee piiri taha Eesti teiste tootmisettevõtete kauba pakendis.

Alanud aastal ettevõttel suuri laienemisplaane ei ole. Juhatuse soov on täiustada veelgi tuumikoskusi - köitmist vajavate tööde jada, ja seetõttu tehakse väikseid investeeringuid just selles vallas.

Sindis oldud aastate jooksul on AS Pajol tekkinud head suhted mitmete kohalike organisatsioonidega. Aastaid on toetatud Sindi Avatud Noortekeskuse üritusi, lisaks on abistatud ka Sindi Gümnaasiumit.

Trükikoja uksed on alati avatud uudistajatele ja nii on korraldatud ekskursioone nii Sindi lasteaia kui kooli rühmadele ja klassidele. Trükikoda on vastu võtnud ka neid noori, kes on soovinud teha uurimis- ja bakalaureusetöid või lihtsalt õppepraktika käigus kogemusi omandanud.