Lapselapsed iseloomustavad oma vanaema sõnadega: „Meie vanaema, Leili Org, on maailma kõige imelisem vanaema. Meie vanaema on meie jaoks alati olemas olnud ning aitab ka siis, kui sulle endale pole veel kohalegi jõudnud, et sa abi vajad. Igaühel meil meenub, kuidas vanaema on meid lugema õpetanud, koolitöödega abistanud, üllatus-taskuraha pangakontole tekitanud, varustanud meid maitsvate hoidiste ja taimeteedega ning helistanud meile enne tähtsaid kontrolltöid või eksameid. Vanaema tunneb alati huvi, kuidas meil läinud on ning ta on läbi lugenud enamus meie loomingust, olgu selleks kasvõi magistritöö, mille sisu talle võõraks jääb. Alati leiab ta põhjuse kiidusõnadeks ning julgustab meie ettevõtmisi. Vanaema Leili on ekspert just vanaemaks olemise alal."

Leili Oru kandidatuuri esitasid 2013. aasta imelise vanaema konkursile lapselapsed Anette, Annes, Robert, Triinu, Andreas, Silver, Rein, Patrik, Leena, Mihkel, Aleksander, Richard, Saskia ja Martin.

Vanavanemate Fond kutsub inimesi ja organisatsioone väärtustama meie hulgas eriti silmapaistvaid vanavanemaid ja esitama neid imelise vanaema või imelise vanaisa konkursile.

Konkurss toimus tänavu seitsmendat korda ning tänaseks on tunnustuse saanud 82 vanaema ja vanaisa üle Eesti.