-Narva-Jõesuu linna ühisveevärgi ja –kanalisatsiooniga liitumise eeskiri;

-Narva-Jõesuu linna ühisveevärgi ja –kanalisatsiooni arendamise kava aastateks 2010-2022;

-Narva-Jõesuu veevarustuse ja kanalisatsioonitrasside renoveerimiseks toetuse saamise taotluse esitamiseks kinnitati projekti „Narva-Jõesuu linna reoveekogumisala veemajandusprojekt“ Narva-Jõesuu poolse omafinantseerigu suurus 16 milj. krooni. Projekti eesmärgiks on viia veevarustuse ja kanalisatsiooniteenuse osutamine linnas vastavusse kehtivate normidega. Projekti raames planeeritakse teostada puurkaevude ja veepumbajaamade renoveerimist, samuti veetrasside renoveerimist ja uute trasside ehitamist. Narva-Jõesuu linn on selles projektis AS Narva Vesi peamine partner.

-Vee-ja kanalisatsioonitrasside renoveerimisprojekti ette valmistamise raames on AS Narva Vesi tellimisel koostatud projekti keskkonnamõju eelhinnang. Nagu eelhinnang näitas, ei ole tegemist olulise keskkonnamõjuga, mis võiks ületada tegevuskoha keskkonnataluvust. Keskkonnaamet on nõustunud eelhinnangu järeldusega. Sellele tuginedes võeti vastu otsus mitte algatada Narva-Jõesuu linna reoveekogumisala veemajandusprojekti realiseerimisega kaasnevat keskkonnamõju hindamist. Narva-Jõesuu linnapead volitati sõlmima halduslepingut Narva linnaga ühisveevärgi ja –kanalisatsiooni arendamise ja kasutamise tingimuste määramiseks;

-Kehtestati Lydia Koidula tn 91b kinnistu detailplaneering. Planeeringualuse territooriumi pindala on ligikaudu 0,7 ha. Planeeringu eesmärgiks on linna üldplaneeringu muutmine maakasutuse juhtfunktsiooni osas (haljasalade maa muudetakse elamumaaks), Lydia Koidula 91b kinnistu kaheks võrdseks krundiks suurusega 3331 m2 jagamine, ehitusõiguse määramine ehitusaluse pinnaga mitte rohkem kui 300 m2 kahe üksikelamu ehitamiseks kõrgusega mitte üle 9 m, tehnovõrkude ja -rajatiste asukoha, haljastuse põhimõtete ja liikluskorralduse määramine.

-Sissesõit kruntidele planeeritakse L.Koidula tänava poolt. Krunt L.Koidula tn 91b paikneb kogu ulatuses 200-meetrises ranna-ja kaldakaitsetsoonis, kus on keelatud ehitustegevus. L.Koidula 91b ja juuresoleva territooriumi detailplaneeringu põhjal vähendas keskkonnaminister kaldakaitsetsooni 175 meetrini.

-Otsustati taotleda munitsipaalomandisse Lennuki ja Vambola tänavate vaheline rannaäärne maaüksus;

-Otsustati ergutada linnapead tulemusliku töö eest 23. ja 24 juulil ujuvsaare põhjustatud rannareostuse operatiivse likvideerimise eest. Vabariigi Valitsus on suunanud Narva-Jõesuu linna eelarvesse reostuse likvideerimiseks ligikaudu pool miljonit krooni. Linnapea tulemustasu on pool tema palgamäärast.