Koeru kultuurimajast korraldaja Eva Linno sõnul oli osalejaid üle 2200. Kultuuriprogrammis esinesid ansamblid Hundinui ja Hapud Viinamarjad, millest esimene koosnes vaid oma valla noortest ja teine, kus oli Tartu ja Koeru noori pooleks. Väga palju osalejaid oli lasteprogrammis, mida viisid läbi Kirsika Ilmjärv ja Krista Jürgens ning mida toetas Maanteeameti liiklusohutusprogramm. Õhtu naelaks kujunes muidugi superstaar Ott Leplandi ülesastumine. Ka juubelile vääriline ilutulestik ei jätnud kedagi sumedas suveöös külmaks. Eva Linno tänab kõiki abilisi ürituse läbiviimisel ja rohkearvulisi osalejaid. See annab tunnistust, et peod Väinjärve ääres peavad ja saavad jätkuda.

Spordivõistluste tulemused

Ümber Väinjärve jooksul osales 44 jooksjat. Meestest võitis Taavo Tinno Sakust ja naistest juba 12. korda Tiina Idavain Järva-Jaanist. Koeru kiireimad olid Rauno Reinart (3. koht) ja Liisa Perejainen (2. koht).

Üle Väinjärve ujumises võistles 29 ujujat. Kiireim oli Kregor Zirk Tartust. Naistest võitis kohalik neiu Marle Ruotsalainen, kes kaotas üldvõitjale vaid 1 sekundi. Koeru parima mehe auhind läks Veiko Tammele (5. koht).

Eraldistardist 14 km rattasõidu võitsid 13 osaleja seas Aivar Lagenõmm Koerust ja Jana Matvejeva Ahulast. Jana Matvejeva oli esimene ka kolmevõistluses, kus liideti kõigi kolme eelneva ala ajad. Meestest võitis kolmevõistluses kõige mitmekülgsema sportlase tiitli teist aastat järjest Bert Tippi Koerust.

Lastejooksus olid esimesed Eleonoora-Lisette Rjabinin ja Patrik Ruotsalainen. Laste ujumisvõistlustel olid kiireimad Birgit Saliste ja Oskar Hanko.

Rannavolle võistlusel osales 18 võistkonda, nendest 3 olid segapaarid. Mängiti kolmes alagrupis. Üldarvestuses saavutasid I koha Taavi ja Talis Põllu Kauksist, II koha Romet Uudeküll ja Tauno Tikko Aravetelt, III koha Ain ja Silver Kanne Järva-Jaanist, IV koha Mikk ja Siim Kallakmaa, V koha Piret Reinfeld ja Meelis Sopp ning VI koha Taavi Treier ja Tõnu Luts.Segapaaride arvestuses saavutasid I koha Piret Reinfeld ja Meelis Sopp (Paide/Koeru), II koha Deivi Teppan ja Matrin Talviste (Koeru/Kareda) ning III koha Ave Lagenõmm ja Rando Suve (Koeru/ Järva-Jaani).

Kalapüügivõistlus
kokku kaaluma tuli oma saaki 9 võistlejat Parim naine Ele Grauberg (kogu saak 1,690 kg) Parim mees Valeri Sirotin (kogu saak 7,160 kg) Suurim kala Ants Rääk (latikas 1,045 kg) Noorim osaleja Alex Loog (11-aastane). Vettehüpped - osales 7 inimest
I koht - Joosep 49 punkti
II koht - Silvester 46 punkti
III-IV koht - Lennar 42 punkti
III-IV koht - Martin 42 punkti

Kanuuralli - osales 12 paari

I koht - Sten Virak ja Illimar Pilt (Ervita)
II koht - Ermo Vihtre ja Joel Sakkis (Ervita)
III koht - Henry Tauden ja Silver Kanne (Koeru)

Rannajalgpall - osales 10 meeskonda
I koht võistkond Pikad Poisid: Margo Lindermann, Tarmo Saar, Alo Jürgen, Taavi Vilipõld, Eero Eelma, Alor Jürgen.
II koht võistkond Silorull: Marko Mitt, Risto Trahv, Karl Kanne, Siim Rõmmelgas, Gert Rõmmelgas.
III koht võistkond Mõnusad Mehed: Artur Müür, Kaarel Kivimägi, Marion Adusoo, Martin Adusoo, Jürmo Jürgen, Jarmo Jürgen.