Üks lasteaiaõpetajatest, Elna Pähn ütles, et ta on proovinud ka mujal töötada, kuid lasteaed on ikka kõige parem: "Lapsed annavad energiat ja hoiavad noorena."

Veel tänas juhataja lasteaia uue hoone ehitajaid: "Vohu Peetril oli raha, Jüri Kuusemets tegi projekti ja Sulebv Pihel ehitas." Nii kirjeldas juhataja kalurikolhoosi Hiiu Kalur rahastatud uhke hoone valmimist 80ndatel.

"Kutsun teid ajarongi, et meenutada kõike seda, mis olnud," ütles lasteaia juhataja 11. veebruaril saalitäiele peolistele Kõrgessaare vaba aja keskuses. Peolistele esinesid praegusedlasteaialapsed, kelle laule-tantse teadustas Vigri ise. Seinal jooksis pildirida lasteaia pidu-ja argipäevadest läbi aastate. Lasteaia vilistlased Janne Valk ja Liisa Otsak, kes praeguseksjõudnud ülikooli, tõid kingituseks kolm laulu. Päris suureks kasvanud lasteaialapsed Artur Valk ja Jaanus Valk laulsid koos praeguste lasteaialaste, tütarde Brita ja Jaanikaga. Kontserdi lõpuloo esitas lasteaiaõpetajate-töötajate ansambel.

Hiiu maavalitsuse tervituse tõi Ermo Mäeots, maakonna teiste lasteaedade nimel tervitas Pühalepa valla lasteaia juhataja Antti Leigri. Õnnitlemas olid vallajuhid, tänusõnu ütles volikogu esinaine Aili Küttim.

Varasematest juhatajatest oli kohal Vaike Kutser, kes tunnustas, et lasteaiapere on nii muredes kui rõõmudes hoidnud ühe mütsi alla ja nimetas Sirje Garamagat maa soolaks, kes lasteaeda hästi järjel hoidnud.