Ülipõnev mäng, kus lisaaja viimasel minutil Tanel Kasenurme poolt õnnestunult visatud värav tõi raske 6:5 (3:2; 1:2; 1:1; 1:0), kuid teenitud võidu Ääsmäele ja fi naalikoht oli sellega kindlustatud.

Finaalis kohtusid Jõgeva Selver/ Tähe94 - Ääsmäe. Esimene kolmandik 1:0 Ääsmäele, teine kolmandik 0:2 Jõgevale, kuid kolmandaks kolmandikuks (1:4) ei jätkunud Ääsmäe poistel enam jõudu. Võit 6:2 ja Eesti Meistritiitel läks seekord Jõgevale. Ääsmäe võistkonna suurepärane II koht väärib igati kiitust. Turniiri resultatiivsemaks ründajaks tunnistati Tanel Kasenurm (Ääsmäe) ja parimaks põhiturniiri väravavahiks Dan-Markkus Pajula (Ääsmäe).

U-19 vanuseklassis jõudis Ääsmäe võistkond samuti fi - naalturniirile. Alagrupis tuli alla vanduda Viskoosa Spordiklubile (8-9), Jõgevale ( 3-8) ja Jäneda Spordiklubi võistkonnale. Võit saadi Tartu Maaülikooli Spordiklubi (6-4) ning Tallinna United (8-6) üle. Hooaja parimaks mängijaks tunnistati Kaspar Kallion ja fi naalturniiri parimaks väravavahiks Dan-Markkus Pajula ja fi naalturniiri edukamaks väravakütiks osutus Tanel Kasenurm. Poolfi naal Ääsmäe - Jäneda Spordiklubi vahel kujunes ühepoolseks, kus Ääsmäe sai kindla 17 - 5 võidu ning kindlustas sellega fi naalikoha.

Finaalis kohtusid jällegi rivaalid Jõgeva Selver/ Tähe - Ääsmäe. Väravaterohkes mängus, kus võitja selgus alles viimastel sekunditel, oli seekord tahtmist ja eneseusku Ääsmäe võistkonnal. Võit 11-10 ning meistritiitel toodi koju.

Teine meistritiitel saavutati I liigas. Ääsmäe võiskond TTÜ/ Ääsmäe oli kogu hooaja edukas, võites kümnest mängust üheksa. Play off turniiril saadi samuti kindlad võidud. Jäneda Spordiklubi alistati 10- 4 (4-2; 1-1; 5-1) ja Viskoosa Spordiklubi 16-11 (8- 2; 7-6; 1-3).

Finaalmängus kohtusid TTÜ/ Ääsmäe ja Maaülikooli Spordiklubi. Mängu algus oli tasavägine ja seisul 1:1 esimene kolmandik lõppeski. Kui teise kolmandiku keskel juhtis Tartu juba 4:1, tundus, et Ääsmäe peab ka sellel aastal leppima teise kohaga. Poisid olid aga teisel arvamusel.

Viimasel kolmandikul lõid Ääsmäe mängijad vastaste väravavõrku 4 palli ja meie väravavaht Rauno Varik suutis kõik vastaste pealevisked tõrjuda. Tulemusega 6-4 (1-1; 1-3; 4-0) andis meistritiitli Ääsmäe võistkonnale. I liiga parimaks väravavahiks tunnistati Ivar Agar.

Võidukasse võistkonda kuulusid Kenneth Lond, Ivar Agar, Ragnar Markus Kuljus, Jürgen Peterson, Mikk Jüristo, Andre Simovart, Taavi Kala, Rasmus Reemann, Tanel Kasenurm, Andre Sammelselg, Rauno Varik, Matti Küüt, Tõnis Metsson, Janar Laaneste, Kristo Laaneste, Andrus Sammelselg, Guido Gritšenko, Kaspar Kallion, Raimo Rüütel, Rene Hanni ja Alex Kark.

Tänud ka kõigile toetajatele ja poolehoidjatele, kes aitasid Ääsmäe võistkonna võidule.

Möödunud hooajal mängisid Ääsmäe mängijad veel Sparta Team Automaailm meeskonnas, kus Paul Theodor Oja, Rauno Miller ja Erlend Utrop võitsid U 13 vanuseklassis hõbemedalid Meistriliigas ( TTÜ/ Exel) saavutasid Kaspar Kallion ja Tanel Kasenurm II koha.

6.-12. mail mängib juunoride saalihokikoondis Maailmameistrivõistluste turniiril Saksamaal, kus Eesti koondise kandidaadid on ka Ääsmäe mängijad Tanel Kasenurm, Dan-Markkus Pajula ja Kaspar Kallion. Hoiame neile siis pöialt.

Ongi käes hetk, kus saan täna öelda, et minu treenerikarjäär saalihokis hakkab Ääsmäel läbi saama. Kummaline ja naljakas tunne on... Aga minu süda on rahul, sest 15 aasta jooksul olen kasvatanud Ääsmäel põlvkonna, kes on jõudnud saalihoki Eesti absoluutsesse tippu. Aitäh Teile lapsevanemad koostöö eest!

Aitäh, et usaldasite oma lapsed minu seltsi! Aitäh Teile toetajad, sest ilma Teieta poleks me niikaugele jõudnud.