6.-9. klassi õpilastega osalesime Paide Gümnaasiumis Järvamaa põhikoolide turniiril.

Võimlemispäeval sai end liigutada aeroobika videote järgi, vahetundides sõime õp Jaanika Alliksoo ja Malle Rooba toodud porgandeid ning kaalikaid.

Koos külarahvaga võtsime üritusel „Meie pere jõulumaius" vastu advendiaja ja laulsime Roosna-Alliku rahvamaja ees kuusel küünlad põlema.

Kodutütred käisid Koerus laagris ja toimus meisterdamise koondus.

I, III ja V klass valmistasid ette toredad advendihommikud, toimus tarbekunstilaat, käisime Paide Kultuurikeskuses teatris, õpilased osalesid vallaraamatukogu joonistusvõistlusel.

Klassikaaslastega veedeti lõbusalt aega klassiõhtutel ja Kaaruka Jõulumaal.

Kooli sünnipäeval toimunud „Valge roosi mälumängude" võitjateks tulid nooremate mängus Andre Saare II klassist ja vanemate õpilaste mängus Kaidi Kruusement VIII klassist.

Kooli jõulupidu oli sel aastal pühendatud sajandi parimale Eesti filmile „Kevadele". Klassidel olid samateemalised etteasted.

Täname kõiki koostöö ja abi eest ning soovime rõõmuderohket uut aastat!

Tiina Guutmann, ringi- ja huvijuht
________________________________________________________________________

14. novembril oli 2. klassil projekti „Tagasi kooli!" raames rahateemaline tund "10 nõuannet rahast", mille viis läbi meie kooli vilistlane Siiri Krümann Swedpangast.

Hugo: Tund meeldis mulle väga. Sain teada, et rahaasjad tuleb oma teada jätta. Kaardi parooli ei tohi kellelegi näidata ja kaarti teistele anda. Raha ei tohi rikkuda. Tund oleks võinud pikem olla.

Marthen Neeme: Kui sa tahad midagi suurt osta, näiteks maja, ja sul ei ole piisavalt raha, siis saad pangast laenata. Nii on lihtsam hakkama saada, aga tagasi pead pangale rohkem maksma.

Mathias: Sain teada, et kui keegi varastab minu pangakaardi ära, siis pangas uut kaarti tehes ei lähe minu raha varastatud pangakaardi pealt kaduma. Raha läheb üle uuele kaardile. Lisaks sain oma küsimusele vastuse, kuidas saab raha pangaautomaadi sisse. Soovin, et rahateemalisi jutte oleks koolis rohkem, siis teaksin, kuidas raha paremini kasutada.

Hanna Liisi: Raha tuleb osata arvutada, muidu sa ei tea, kui palju on sul raha. See tund oli hästi huvitav. Hanno Martti: Mulle meeldis rahatund. Ma sain teada, et Eestis on olnud erinevad rahad. Raha tuleb säästa, sest seda kulub iga päev.

Andre: Ma sain teada, et kui võtad laenu, siis pead rohkem tagasi maksma. Eriti huvitav oli see lugu, kus rästik magas pangaautomaadis. Ma nägin uusi huvitavaid müntide taguseid. Keiti: Räägiti palju huvitavaid asju. Kõige lahedam oli see, et me saime kroone katsuda. Aga aega oleks võinud rohkem olla, meil oli liiga vähe aega rääkida.

Jaanika Alliksoo, 2. klassi klassijuhataja