15. detsembril toimus valla jõulupidu, mille veduriks sel aastal oli kõigile tuntud Küla Karla, kes kostitas rahvast humoorikate lugudega elust enesest. Tantsulusti pakkus Hiiumaa ansambel Teet&Sigrid, kellel kuulub maja pikima tantsuploki tiitel. Tublid hiidlased tantsutasid pidulisi poolteist tundi ilma vahepausideta. Meeleolu tõstsid Valguta Vahvate hoogsad tantsunumbrid. Siinkohal täname sündmuse sponsoreid AS Promensi ja Rõngu valda ning kõiki korraldajaid.

Esimest korda toimus rahvamajas 18.-21. detsember piparkoogi küpsetamise nädal. Päkapikk Aime juhendas väikseid koolijütse, kuidas meisterdada maitsev piparkook ning see suursuguselt ära kaunistada. Täname Rõngu Pagarit piparkoogitaina eest!

Aasta algas rahvamajale uudse videodisko näol. Täname diskorit, kes oma hoolikalt valitud lugude ja põnevate videotega muutis uusaasta öö paljudele pidulistele meeldejäävaks.

Kolmekuningapäeval, 6. jaanuaril, oli kõigil võimalus oma vana, jõuludest väsinud kuusepuu, tuua rahvamaja parklasse, kus kuusepuud põletati ühislõkkes. Täname tulemeistreid Lembitut, Kalevit ja Rihot ning ümber lõkke jooksvate laste puhul võinuks öelda, et käes on juba jaanid, kui märkamata jätta valge lumevaip.

Rahvamaja kollektiivi poolt soovime algavaks aastaks isetegevuslastele, et teie looming oleks piiritu, tantsujalg kerge ning laul kõlav. Meie headele sponsoritele ja koostööpartneritele jätkuvaid tööalaseid võite.

Kolmekuninga päev Rõngu rahvamajas