4.-5. mail toimus noortevolikogu kahepäevane seminar, mis toimus Reiu puhkekeskuses Pärnumaal. Seminaril osales seitse noort, kes moodustavad praeguse noortevolikogu tuumiku. Kahepäevase seminari käigus toimusid koolitused ning lisaks sellele süstamatk Reiu jõel.

Kahepäevase seminari jooksul toimus koolitus, mis käsitles avalikku esinemist. Koolituse käigus said noored teada, kuidas säilitada esinemise ajal külma närvi ning kuidas muuta oma esinemine huvitavaks. Kõikidele meeldis koolitus ning kõik said endale kasulikke nippe, mida saab vajaduse korral kasutada. Samal päeval toimus kohtumine Liina Rüütliga, kes töötab Eesti Noorteühenduste Liidus.

Liina jagas noortele näpunäiteid ning aitas noortel läbi viia juhatuse valimist, mis oli planeeritud samuti seminari esimesele päevale.

Esimeheks osutus Mario Kekišev, aseesimeheks Carmen Raal, sekretäriks Mariah-Theresa Turbel, projektivaldkonna juhtideks Liisi Rajamäe ja Rainer Nellis, arendusvaldkonna juhiks Carmen Raal ning info- ja kommunikatsioonivaldkonna juhtideks Mario Kekišev ja Keimo Kandla.

Samuti koostati seminari käigus esialgne noortevolikogu tegevuskava. Juulis osaletakse Viljandimaa noortekogu suvepäevadel. Peagi saab jälgida noortevolikogu tegevust suhtlusportaali Facebook vahendusel.