Meie maja 2012 aasta, rahvamaja 95. juubeli aasta, statistika on säänne: toimunud on kokku 37 üritust-ettevõtmist-esinemist, see teeb keskmiselt 3,08 üritust kuus. Kirkaimad ja rahvarohkeimad sündmused olid veebruaris toimunud sõbrapäeva kohvik-klubi ansambel Icebreakers saatel, samuti jaanipäev, augustis aset leidnud rahvamaja juubelipidustused kõlakoja pargis ning kindlasti ka rahvamaja kroonikafilmi valmimine aasta lõpus. Selle viimase tähise olulisus aimub alles nüüd, kui töö juba tehtud ja nö kaante vahel. Kui paljud rahvamajad võivad oma ajaloole viidata korrektselt vormistatud helis ja pildis? Meie võime! Ja on mille üle uhkust tunda! Kui kurbus ja lootusetus kipuvad peale tulema, siis on hää ennast pisut eemalt kaeda ja just seda kroonikafilm võimaldabki! Kummardus filmi tegijaile ja filmi tegemiseks põhjuse andjaile. (NB! Filmi on võimalik osta, küsida võib rahvamajast).

Uuel aastal on laias laastus plaanis järgmised sündmused: iga kuu viimasel reedel kuni aprillini toimuvad mälumängud; 16. veebruaril on plaanis kohvik-klubi tantsuõhtu ansambel „Vanad sõbrad" seltsis; iseseisvuspäeva puhul tuleb külla meeslaulu ansambel Lüü-Türr Arukülast; märts on teatrikuu, praegu peame läbirääkimisi Võru Linnateatriga, ehk õnnestub nende etendus „Üürnikud" rahvmaja saali tuua; aprillis, volbriöö paiku, on mõttes pidada disko tuntud diskori eestvedamisel, teema või stiili osas on rahvamaja ettepanekutele avatud. Juunis on muidugi jaanipäev ning enne seda mahuvad kavasse kindlasti mitmedki muud tegemised.

Ringide töö jätkub ka kevadhoojal.

****

Laupäeval, 19. jaanuaril kell 12.00 tuleb külla Astroloogide Liidu liige Tiina Varatalu loenguga alanud aasta tähtede seisust. Võimalus küsida ka isiklikke küsimusi. Osalus 5 eurot.

Reedel, 25. jaanuraril kell 19.00 järjekordne mälumänguvoor.