Vooremaa konverentsi 15 eurot maksnud osalustasust läks 5 eurot Adaverest võrsunud Alusalu toetuseks, vahendas goodnews.ee.
„Püüame tugevdada Saskia taustameeskonda ja kaasame tema toetamiseks ka ettevõtjaid. Loodame, et järgmistel taliolümpiamängudel on Vooremaa kiiruisutaja nii finaalis kui ka medalistide pjedestaalil,” ütles konverentsi korraldaja, riigikogu liige Aivar Kokk.

Konverentsi lõputseremoonial osalenud ja koosolijatele tänusõnu lausunud Saskia Alusalu märkis, et peab väga oluliseks jõgevamaalaste sooja ja kaasaelavat suhtumist ning materiaalset toetust.

“Sporditegemiseks vajaliku raha küsimine on mulle üldiselt ebameeldiv,“ ütles Alusalu. „Tunnen, et tahan tegeleda ennekõike kiiruisutamisega ja mitte muretseda sponsorluse pärast. Paraku on see aga üks osa suurest spordist. Vooremaa konverents annab võimaluse paremate lahenduste leidmiseks majandusprobleemidele ja nii saan pühendunumalt tegeleda oma huvialaga.”

Kõigil huvilistel on võmalik Saskia Alusalu toetuseks annetada MTÜ Põltsamaa valla spordiklubi Tervis arveldusarvele EE 571010220008140017. Selgituseks: Aitame Vooremaa sportlased taliolümpiale.