Aivar Koka sõnul said tšellokvartett C-JAM esinemisest sajad inimesed muusikaelamuse suvisel heategevuskontserdil Maarja-Magdaleena kirikus. "Koos kogudusega otsustasime selle kollektiivi uue repertaariga esinema kutsuda advendiaja heategevuskontserdile Põltsamaa kirikusse. Publikut jätkus kirikusaali kõikidele istekohtadele ja paljud tegid annetusi. Möödunud aastal sisustas jõulueelse heategevuskontserti Põltsamaa kirikus Mait Maltis koos poegade Mikko ja Jakkoga. Siis koguti raha vaegkuuljatest koguduseliikmetele jumalateenistusel kasutavate kuulamisseadmete ostmiseks. Nüüdseks on nende inimeste mure lahendatud. Loodame, et tuleva aasta heategevuskontserdiks on kirik saanud vitraaži ja mõndagi rõõmustavat on korda saadetud ka Siimusti lastekodus Metsatareke, mida läbi heategevuskontsertide on varemgi toetatud," ütles Kokk.

"Jõgeva vallavolikogu esimehena ja ettevõtjana algatasin heategevuskontsertide korraldamise ka Laiuse kirikus. Meeldiv on tõdeda, et nüüd jätkavad traditsiooni Jõgeva vallavalitsus ja kogudus. Vastastikuses koostöös sai eelmisel pühapäeval teoks meeleolukas muusikasündmus," lisas ta.     

"Tulevikus võiks mõnegi heategevuskontserdi esinejateks olla ka oma maakonna kultuuritegijad, näiteks Jõgeva puhkpilliorkester, kes sajandaks sünnipäevaks tõeliselt nauditava kontserdiga üllatas. Silmapaistava tasemega pillimängijaid ja lauljaid on aga mitmetes Jõgevamaa paikades," arvas Aivar Kokk.