Avame vallavalitsuses rahvamaja soojustamise hinnapakkumised 24. jaanuaril ja juba täna võime öelda, et huvilisi on. Veebruari alguses esitame Annikoru laululava ja õuesõppemaja rahastustaotluse Tartumaa Arendus­seltsi projektitoetuste kogukonna meetmesse.

Regionaalministri käskkirjaga eraldati Konguta vallale kergliiklustee ehitami­seks Annikoru töökoja ristist kuni Kobi­lu küla Lihameistri ristini pikkusega 4,5 km 253 350 eurot. Omaosalus selles projektis on 44 708 eurot. Alustame tee projekteerimisega juba lähiajal. Kergliiklustee peab valmima hiljemalt 2014 aasta lõpuks. Teedest rääkides on heameel Teile teatada, et Elva - Puhja riigimaantee rekonstrueerimistööde­ga alustatakse selle aasta suvel ja tee peab saama asfaltkatte hiljemalt 2014 aasta lõpuks.

Vallavalitsus suunas volikogule 2013 aasta eelarve projekti ja esimene luge­mine toimub 24. jaanuaril.

Et jutt ei oleks nii ilus, siis järjekordselt kutsun vallakodanikke üles kontrollima oma tulekoldeid ja jälgima oma kaas­kodanikke, eriti üksi elavaid inimesi, sest tänavune aastagi algas meile traa­giliselt . Nimelt hukkus tules üks meie valla elanik ja hävis täielikult majapida­mine. Kui teil on teavet inimestest, kes vajaksid suuremat tähelepanu tule-ohutuse koha pealt või suitsuandurit, andke palun vallavalitsusele teada.

Ilusat talve ja suusamõnusid!