Võistluse toimumise koht on uudne ning sellega rõõmustavad korraldajad oma-sõnutsi läänlasi sellega, et toovad autospordivõistluse lausa koduõuele kätte.

„Praegune väike pealtvaataja on loodetavasti tulevane kiire autosportlane!" sõnastas tulevikuootust võistluse ohutus- ja julgestusülem Kaido Saul.

Et sõit toimub Kasari silla lähistel, on organisaatorite sõnul võimalik kohapeal leida tegevust kogu perele - kellele autosport, kellele kaunis loodus ja soe jõevesi või hoopis vaatamisväärsusena 307,8 meetri pikkune sild üle Kasari jõe, mis oli pärast valmimist 1904. aastal Euroopa ja Venemaa pikim raudbetoonsild.

Kruusal sõidetav rada saab olema oma kiiremate ning aeglasemate lõikude ja takistustega huvitav nii võistlejatele kui ka publikule, kellele pealtvaatamine on tasuta. Päeva esimene võistlusstart on kell 11 ning võidukihutamist jätkub kella 17-ni.

Üldisele liiklusele on kella 10.00-st kuni võistluse lõpuni suletud Seira tee Kasari vana silla ja Rumba tee vaheline lõik. Korraldajad vabandavad võimalike ebamugavuste tõttu ning loodavad mõistvale suhtumisele.

Täpsem info võistluse kohta krracingu kodulehelt.