Arutelus „MIS ON EAKUSE EELISED?" toodi välja, et see on parim aeg tegeleda tippspordiga. Siinkohal toodi eeskujuks Herbert Seppa. Eakuse eeliseks peeti suurt elukogemust ja väiksemat vastutust. Ka seda, et on olemas kindel sissetulek ning arstirohud on eakatele odavamad ja lisaks veel muud soodustused. Eakatel on võimalus lisasissetulekuteks ehk leida endale jõukohane tööots. Eeliseks peeti ka aega tegeleda sellega, mis väga meeldib ja milleks varem nappis aega.

Teema „KUIDAS SAAB KOGUKOND TOETADA VANANEMIST?" tõi esile huvitavaid mõtteid. Tõdeti, et noored tuleb kindlasti suunata maailma avastama, aga meie siin peame looma keskkonna, kuhu nad hiljem sooviks oma teadmistepagasiga tagasi tulla. Leiti, et sündmused, kus osalevad eri põlvkonnad, tugevdavad meid. Kindlasti ootavad eakad tunnustust oma elutöö eest - me peame märkama ja tunnustama tublisid tegijaid. Tore on, kui tulevased ettevõtjad hakkaksid mõtlema eakatele ja looksid Karksi valda puhkamisteenuseid. Tehti ettepanek süsteemi loomiseks kogukonna poole pöördumiseks.

Küsimus, „KUIDAS VANANA NOOR OLLA?" sai väga erisuguseid vastuseid. Väideti, et ei tohi ennast piirata põhjendusega, et oled vana, ellu tuleb suhtuda positiivselt ning ennast ei tohiks alahinnata. Elu tuleks elada nauditavalt ja tervislikult, lõbutseda ja viibida noorte keskel. Üksikuks jäänutel soovitati võtta ka endast noorem elukaaslane.

Lõpetuseks töötas iga grupp välja ka IGAVESE NOORUSE RETSEPTI. Meie tegime kõikidest pakutud komponentidest kokku ühe tõelise igavese nooruse eliksiiri. See on järgmine: tee sporti, ole kursis uudistega, loo facebooki konto, puhka palju, toitu tervislikult, kallista, naerata ja kindlasti ka seksi!

Arutelus osalesid Karksi valla elanikud Heino Luik, Eva Mägi, Eero Maling, Riko Raheste, Arvo Maling, Margit Sillaste, Saida Lokk, Olari Simson, Urmas Suurpuu, Enn Sarv, Erki Maling, Olga Palu, Leo Liiber, Dmitri Orav, Terttu Tammaru, Eugen Jents, Arne Tae, Janeli Takk, Jaak Iisrael, Klaid Melnikov.