A klassis võitis mõlemad sõidud veenvalt Hannes Hanimägi edestades Jasper Tammest ning Reimo Kaldmat. Ära märkimist väärib ka Hannese õe Hannemai 6. koht.

B grupis tuiskas rajale 7 võistlejat ning kindlam poiss rajal oli Karl Kiil. Maximus Ant lõpetas teisena ning Kaiser Kopti kolmandana.

C klassis tuiskas rajale samuti 7 tulevast krossiässa. Kindla sõiduga saavutas esikoha Kaur-Gabriel Rajasalu. Mart Saluste pälvis hõbemedali ning Ruben Lindemannile riputati kaela pronksmedal.

D grupis tuiskasid rajale suuremad poisid. Kaheksa osaleja seas napsas esikoha endale Hans-Arvet Tilk. Kris Koppe lõpetas teisena ning Roomet Palang kolmandana.

E grupp oli kõige osavõturohkem ( 10 poissi) ning tegemist oli juba poistega, kel suurem võistluskogemus ning neile usaldatu ka suurema ringiga võistlusrada. Stabiilse sõiduga saavutas Uuesalus esikoha Sander Saadi. Kennert Nurja lõpetas teisena ning Tristan Uiga kolmandana.
Foto: Hannes Prikk

Autasustamise ulatati kõikidele võistlejatele karikad. Korraldajad tänavad siinkohal Rae valda.

Harjumaa motohuvilised lapsed saavad motokrossi treeningutega liituda Motokrossipisiku ja Kiilimoto tehnikaring treeningutel.Motokrossipisiku motokrossi trenni on oodatud lapsed alates 4.eluaastast. Alustajatele poistele-tüdrukutele õpetatakse mootorratta käsitsemist ning vilumuse kasvades minnakse krossirajale või speedwayle ning lapsed saavad treenida vastavalt ala spetsiifikale. Kel mootorratast pole, siis Motokrossipisikul on kasutamiseks üks Yamaha mootorratas. Motokrossi trennid toimuvad esmaspäeviti ja kolmapäeviti Tabasalus speedwayl ning krossirajal.

Kiilimoto tehnikaringi on oodatud 5-12 aastased motohuvilised poisid ja tüdrukud, koos õpitakse selgeks sisepõlemismootori tööpõhimõte ja sõidetakse krossimootorratastega Kiilimoto rajal. Oma mootorratast ei pea olema, tehnikaringil on kasutada 3 erineva suurusega Yamaha mootorratast. Kiilimoto tehnikaring toimub suvisel ajal kolmapäeviti kell 18:00 Harjumaal Kiili vallas Vaela külas.