Meie kooli lõpuklassile algas III veerand ekskursiooni ja laevasõiduga Rootsi, Stockholmi. Kaks ööd laevas ja üks päev Rootsi kuningriigis meeldis nii õpilastele kui ka õpetajatele. Nii mõnelegi oli esimene suure loksumisega laevasõit ja Stockholm oma imelise kultuuri ja ehitiste poolest meeldejääv.

Ambla kooli näitering valmistub Väätsal toimuvaks luulekonkursiks „Sõbrale“, kus õpilased kannavad ette sõbra- ja hoolimiseteemalisi luuletusi. Samuti toimuvad juba ka väikesed ettevalmistused iseseisvuspäeva aktusel esinemiseks.

Veebruar on tuntud spordikuu ning seoses sellega, kui ilm lubab, toimub 22. veebruaril koolis suusavõistlus, mille eestvedajaks kehalise kasvatuse õpetaja Leo Matikainen.

11. veebruaril sõidavad tantsugrupp „Muinaslugu“ tantsijad koos õpetaja Ave Prints`iga Paidesse „Koolitants 2011“ võistlusele. Kui vähegi aega ja tahtmist ning soovite näha Järvamaa parimaid tantsunumbreid, siis kindlasti minge võistlust vaatama ja omadele kaasa elama.

Ambla ja Aravete kooli ühine tantsugrupp „Femme“ on valmis saanud oma esimese tantsuga ning teine showkava valmimisel. Juba varsti ootame ka pakkumisi esinemisteks. Trennid toimuvad igal teisipäeval, kell 15.30 Ambla Lasteaed-Põhikooli saalis, treener Triin Väin.

Soovime kõigile õpilastele, lastevanematele ja meie sõpradele edukat ja põnevat alanud aastat ning ootame Teid alati meie üritustele.