Kooliaasta algab alati elevusega. On ju tore, et saab jälle sõpradega iga päev kokku ja kuuleb palju uudiseid sellest, mida keegi suvel on teinud.

Ega see suvi ilmade poolest just kiita ei olnud, aga usun et ikkagi leidsid lapsed endale huvitavat ja kasulikku tegevust ja nüüd on hästi puhanud ning valmis tõsise innuga jälle õpikute kallale asuma. Mis siis sel aastal uut on?

Sel õppeaastal alustavad meie koolis õppimist 66 õpilast, mis on täpselt sama mis eelmise õppeaasta 1. septembril. Neist 7 õpilast aga alustavad üldse oma esimest kooliteed. Neile hakkab koolitarkusi õpetama õpetaja Mare Mikolai.

Sel sügisel hakkas meil õppetöö käima kabinet- süsteemis, ehk siis mitte õpetaja ei käi enam klassist klassi tunde andmas, vaid hoopis õpilased liiguvad vastavalt tunnile vajalikku ainekabinetti.

Uste peal on sildid kõik ilusasti olemas, nii et ära eksida ei tohiks keegi. Teistmoodi on meie koolielus ka see, et nüüd on meil koolis 2 liitklassi.

Ega see lihtne ei ole, aga loodan et elame need keerulised ajad koos ühiselt pingutades ilusasti üle.

Kevadel sai meie kool 175 aastaseks. Suur tänu kõigile, kes aitasid kaasa selle tähtpäeva kordaminekule.

Sel aastal püüame kõik koos pöörata rohkem tähelepanu meid ümbritseva looduse säästmisele ja üritame elada tervislikumalt, sest ütleb ju vanasõnagi, et terves kehas peaks olema ka tervem vaim.

Kuna mulle usaldati ka Kõo lasteaia juhtimine, siis tahame koos kooli- ja lasteaiaperedega tihendada kahe lasteasutuse koostööd.

Töötame ja õpime ka sel õppeaastal nii, et me kõik võiksime olla uhked oma vana ja väärika kooli üle.

Soovin kõigile teguderohket ja avastamisi täis alanud kooliaastat.