Peale kooli lõpetamist (2013. aasta suvel) on Caroly jäänud aktiivseks Ambla valla nooreks. Nimelt, kui poleks olnud tema pealehakkamist ja omaalgatust, ei oleks toimunud ka 29. novembril Ambla valla V noortepäeva. 

Foto: Rait Otto

Caroly väärib antud tiitlit ka kogu oma varasema panuse eest noorsootöösse. Ta on olnud kõikide valla noortepäevade (alates 2008) ning samuti 2010. aastal Ambla vallas toimunud Järvamaa noortepäeva „Järvamaa koos - noored hoos!" üks korraldajatest. Ta oli aastaid Ambla noortekeskuse noortejuhendaja nö parem käsi ja vabatahtlik paljude teiste sündmuste korraldamisel. Fotohuvilisena korraldas ta käesoleva aasta alguses Aravete noortekeskuse fotostuudios kaks fotopäeva, kus külalisteks olid noored harrastusfotograafid.

Oma sõnul ei tee Caroly mitte kunagi tegevusi raha pärast, vaid teda motiveerivad hoopis saadud emotsioonid ja rõõm ning rahulolu teiste silmis. Caroly on öelnud: „Noori on vähe, iga aastaga aina vähem, kuid need, kes siin veel alleski on, tahavad huvitavat elu ja tegevust meie vallas ja neile seda pakkuda tahangi".

Ta soovib, et noored võtaksid varsti ohjad oma kätte ja korraldavad ise midagi vinget... Samuti hindab Caroly saadud abi ja tuge täiskasvanutelt, ta on öelnud:
„Muidugi olen teinud kõiki neid asju tänu meie valla noorsootöötajatele, ilma nendeta poleks mu ideed elluviidud, projektid kirjutatud, üritused korraldatud, nii Aravete Keskkoolis, Aravete ja Ambla noortekeskustes kui ka üleüldse vallas."

Aasta Tegija 2013 - MTÜ Ambla valla eakate klubi Vokiratas

Aastaid Ambla vallas Aravete Kultuurimaja all tegutsenud eakate klubi Vokiratas registreeriti mittetulundusühingute ja sihtasutuste registris ning toimib alates 25. märtsist 2013 ametliku mittetulundusühinguna. Klubi koondab endas liikmeid eelkõige Ambla vallast aga ka väljastpoolt valda. Tänase seisuga on klubi liikmeid kokku 68, mis on suurim liikmete arvuga tegutsev mittetulundusühing vallas. Klubi juures tegutsevad naisansambel ja naistantsurühm.

Klubi korraldab septembrist maini igakuuliselt suurema peoõhtu, kus lisaks oma taidlejatele astuvad üles sõprusklubide kollektiivid või kutsutud esinejad vabariigi erinevatest paikadest. Samuti korraldatakse klubi liikmetele väljasõite huvitavatesse kohtadesse üle Eesti.

Eakate klubi Vokiratas on Ambla vallas toimuva traditsioonilise suursündmuse ehk eakate Huumoripäeva kauaaegne eestvedaja. 4. augustil 2013 toimus Huumoripäev juba 22. korda.

Kontserdil astusid rahva ette eakate meeleolukad kollektiivid mitmekesiste huumorikavadega üle Eesti Vabariigi. Üritusel osales ligi 300 inimest.

Klubi sügishooaeg algas 2. septembril väljakujunenud toreda traditsiooni jätkamisega. Kommipakkide ja nimelise kaardiga valmistati rõõmu valla koolides 1. klassi astunud õpilastele ja nende klassijuhatajatele.

Mihklikuul, 6. septembril pandi Aravete Keskkooli aulas alus uuele traditsioonile: toimus Aravete Keskkooli, Aravete Hooldekeskuse ja MTÜ Ambla valla eakate klubi Vokiratas uus ühisüritus „Vanavanemate päev noortest eakateni". Sündmusega jäid rahule nii noored kui vanad.

23. novembril korraldas eakate klubi Vokiratas Järvamaa Rahvatantsupäeva. Tagasiside ürituse kohta on olnud väga positiivne nii rahva rohkuselt kui ka korraldusliku poole pealt.

Esile toomist väärib ka ühingu juhtide aktiivsus projektide kirjutamisel ja ürituste organiseerimisel. Kogu selle vabatahtliku töö tulemusel on esimesed projektirahad juba saadud ja äragi kasutatud.

Aasta Tegija kandidaadiks esitati ka Marta Kondas, Saint- Gobain Ehitustooted AS ning Aravete Lasteaed Mesimumm. Nimelt otsustati lisaks Aasta Tegija 2013 tiitlile anda sel korral välja ka eripreemia, mille pälvis Aravete Lasteaed Mesimumm terviseprojekti „Ravimtaimede kasvatamine ja tundmaõppimine Aravete Lasteaias Mesimumm" eest.

Palju õnne ja edu ettevõtmistes kõikidele kandidaatidele!