-10 a. T Kaidy Kaasiku, Keidy Kaasiku, Anni Jalakas

-10 a. P Raido Selge, Joosep Kaa­siku, Marten-Mihkel Meidla

11-13 a. T Juana Nurmik, Piret Selge

11-13 a. P Jarmo Kaasiku, Caspar Rootsma, Enrice Eslas

14-16 a. T Egle Sepp, Ingeri-He­lena Kakko

14-16 a. P Maikel Homin, Sken Selge

17-34 a. N Eneken Jalast, Signe Selge, Kairi Jalakas

17-39 a, M Siim Part, Heimar Altmets, Peteri Grauen

N veteranid Jaana Matvejeva, Vilve Pilv, Merike Kaasiku

M veteranid Raivo Kaasiku, Aare Selge, Ahto Matvejev.

Ambla Spordiklubi paarisvõrk­palli seeriavõistlusel on mängitud 1. vooru turniirid meestele ja sega­paaridele. Meesteturniiril osalenud 6-st võistkonnast õnnestus kaotusi vältida ja võitjaks tulla Helari Tam­tikul, Kalvi Kallastel, kes edestasid II kohale tulnud Indrek Raigi, And­res Karindit 1 ja III kohale tulnud Martin Tamlakut, Priit Simsonit 2 punktiga. Ka segapaaristurniiril osa­les 6 võistkonda ja siin tulid 4 võidu ja 1 kaotusega esikohale Helari Tam­tik, Mari-Liis Mänd. Samuti 4 või­tu ja 1 kaotuse said turniiril Hannes Sepp, Epp Sepp, kuid halvem punk­tide vahe jättis nad turniiril II koha­le. III kohale tulid 3 võidu ja 2 kao­tusega Priit Simson, Kadri Uudeküll. Järgmised ja ühtlasi viimased etapid paaristurniiridel on kavas detsembri 1. poolel. Uuest aastast muutub saa­livõrkpalli seeriavõistluse formaat, kus igas kuus korra aprillini välja toimub turniir 4-liikmelistele võist­kondadele. Mingis mõttes oleks te­gu sarnaselt jalgpalli Külaliigaga, kus põhirõhk on osavõtul ja võimalusel rõõmu tunda võrkpalli mängimisest oma vabalt valitud võistkonnas. Eriti tore oleks, kui võistkonnad moodus­tuksid valla alevike ja külade kaupa, aga ka firmade, ettevõtete, asutuste baasil. Esimene turniir toimub nel­japäeval 19. jaanuaril algusega kell 18.30 Aravete Spordihoones. Sellele turniirile toimub ka eelregistreeri­mine tähtajaga 9. jaanuar.

Eesti korvpallimeistrivõistluste I liiga alagrupiturniiril on esmakord­selt nii kõrgel tasemel mängiv Ambla SK meeskond seni pidanud leppima ainult kaotustega. Viimastes män­gudes kaotati KK Räpina Kotkaste­le 55:68, Võru KK-le 71:74, Rapla KK II-le 61:82 ja Tartu Ülikool II-le 75:98. Kaks järgmist mängu omavad aga turniiri edasise käigu suhtes olu­list kaalu, sest nii Elion/Corle, kui ka KK Räpina Kotkad meeskonna­ga jätkatakse ilmselt liiga alumise 9 meeskonna turniiril, kuhu tulevad juba mängitud tulemused kaasa.

Ida-Järvamaa Mudaliiga tur­niiridel korvpallis ja võrkpallis osalevad ka Aravete võistkonnad. Korvpallis on 9 meeskonnaga liigas Aravete mängimas turniiri ülemises 5 tugevama võistkonnaga turniiril ja seal tuli esimestes kohtumistes Aravete Spordihoones tunnistada Koigi ja Luutar Laenude meeskon­na paremust. Jäänud on veel kohtu­mised KK7 ja Kareda meeskonda­dega. Võrkpalliturniiril, kus osaleb 5 naiskonda, kaotasid Aravete tüd­rukud 1. ringis nii Koeru/Karedale kui ka Paide Võrkpalliklubile 0:2.

Ambla Vallameeskond osales Paide Linna lahtistel MV-l saali­jalgpallis, kus 10-meeskonnaga tur­niiril tuli leppida 9. kohaga. Kuigi alagrupis alistati ka hilisem turniiri II koha omanik Paide 77/78 mees­kond 2:1, jätsid ülejäänud mängude kaotused meid ikkagi alagrupi vii­masele kohale ja nii tuli 9.-10. koha mängus kohtuda 2. alagrupis viima­sele kohale jäänud Paide Jalgpallila­boriga ning see kohtumine võideti 4:1. Nüüd ootavad ees detsembrikuu saaliturniirid Järva-Jaanis, Jõgeval ja Tallinna Kalevi Spordihallis.

Spordiaastale tagasi vaadates võib aasta kordaläinuks tunnista­da. Nii võistkondlikult kui ka indi­viduaalselt saavutati häid tulemusi. Planeeritud spordiüritused suutsime kõik läbi viia, algatuse said mitmed uued ettevõtmised. Osalejate arv on aina suurenenud jalgpalli Ambla Külaliigas, kus sel aastal osales juba li­gi 100 harrastajat, suusatajate seeria­jooksul püstitati läbi aegade osavõt­jate rekord 98 osalejaga, suusatamise seeriavõistlusel oli 84 osalejat, Rava Rahvatriatlonil startis üle 30 võistle­ja jne. Edusamme tegid ka meie val­la esindusvõistkonnad korvpallis ja jalgpallis. Ambla SK korvpallimees­kond sai II liiga turniiril pronksme­dalid ja üleminekuturniiri kaudu õi­guse mängida sel hooajal Eesti MV I liigas, Ambla Vallameeskond vahetas aga Eesti MV IV liiga eelmise hooaja viimase koha sel aastal 7. koha vastu. Lisaks osalesid Järvamaa MV-l valla 2 korvpallimeeskonda ja 3 võrkpalli­võistkonda. Eesti valdade Tali- ja Su­vemängudel on alati kaasa löödud ja sel aastal saadi kokkuvõttes 22. ja 15. koht. Häid tulemusi on ette näidata ka Ambla SK noorsuusatajatel ja Jä­neda SK all mängivatel Ambla valla saalihokimängijatel.

Järgmisel aastal ootab valla spor­diaktiivi ka paras katsumus, sest 11. veebruaril toimuvad Aravetel Järva­maa Talimängud, kuhu ootame Jär­vamaa kõikide omavalitsuste koond­võistkondi 7 erineval spordialal.

Spordiürituste korraldamise poole pealt aga tahan tänada kõiki, kes on oma abistava käe ulatanud võistluste läbiviimiseks. Tänud ka ettevõtetele - firmadele, kes meie ettevõtmisi ja sportlasi on võima­luste piires toetanud: Aravete Sae­veski AS, Saint Gobain AS, Lat­ter NT OÜ, TKM Ehitus OÜ jt. Arenenud on ka fänniliikumine. Tänu eeskätt Eesti MV osalemise­le on võimalik kaasa elada tasemel korv- ja jalgpallimängudele. Ara­vete Spordihoones ja Ambla Koo­listaadionil on meie meeskondi igas mängus väljaku ääres toetamas keskmiselt 60-70 inimest. Mõle­mad võistkonnad said sel hooajal tuge ka meie valla tantsutrupilt FEMME. Loodame uuel aastal sa­mas rütmis jätkata ja pakkuda nii te­gijatele kui ka pealtvaatajatele palju positiivseid elamusi.

Ilusat, rahulikku jõuluaega ko­gu valla rahvale!