59:62 ja tundus. Korduskohtumistes samade vastastega aga õnnestus võita kodus Elion/Webware selle aasta ühe parema esitusega 99:75 ja võõrsil ka otsustavas kohtumises Rapla KK II 76:65 ja 2. koht testturniiril tagaski meile pääsu I liigasse.

Järvamaa korvpalli meistrivõistlustel on Ambla SK meeskonda meistritiitlist lahutamas vaid 1 võit. Põhiturniiri järel algasid kohamängud, kus 1/8 finaalis lõppes Aravete meeskonna tee, kes jäi al-la Väätsa meeskonnale mängudega

1:2. Otsustavas 3. mängus kaotas Aravete Väätsa meeskonnale 48:75. Ambla SK vastaseks ¼ finaalis tuligi Väätsa, keda võideti kindlalt 124:53 ja 114:57. ½ finaalis tuli kohtuda Koeru meeskonnaga ja ka siin raskusi ei tekkinud, kui vastane alistati samuti kindlalt 90:64 ja 89:58. Finaali pääsesid seega Ambla Spordiklubi ja Paide Viking Window, kes olid ka põhiturniiri 2 paremat meeskonda. Finaalkohtumise 1.mängus alistas Ambla SK Aravetel Paide Viking Window meeskonna kindlalt 103:83. Mängitakse 2 võiduni ja kui 2. mäng 3. mail Paides õnnestub võita, siis kuulubki selle aasta Järvamaa meistritiitel korvpallis Ambla Spordiklubi meeskonnale. Järvamaa korvpallihooaega lõpetaval kiirturniiril Paides osales ka Aravete meeskond, kellel turniiri paremikku jõuda ei õnnestunud. Aravete meeskond mängis kiirturniiril koosseisus Sirgo Voore, Tõnis Voore, Raido Rohi, Romet Uudeküll, Aare Jamnes, Meelis Matkamäe, Taavi Leinart ja Romet Ruse.

Eesti MV-l, KV-l, Järvamaa MV-l ja Eesti valdade Talimängudel pidas meeskond hooajal ligi 50 kohtumist ja mängis koosseisus Elari Jõendi, Meelis Matkamäe, Rauno Tikko, Timo Matikainen, Erkko Linnas, Kristjan Laht, Peeter Kraavik, Taavi Leinart, Romet Ruse, Ingmar Sau, Argo Klemmer, Indrek Triisberg, Henri Kroosmann, Kevin Puntso ja Veiko Simm. Ambla SK meeskond tänab kogu pikal hooajal meeskonda toetanud Aravete Saeveski AS-i, Femme tantsutüdrukuid ja kõiki korvpallifänne. Aravete meeskond mängis sellel hooajal koosseisus Romet Uudeküll, Sirgo Voore, Raido Rohi, Reimo Treier, Taivo Sisask, Aare Jamnes, Tõnis Voore, Mikk Paap, Ivari Ilusk, Janek Lahe, Ivo Kit-sing, Raimo Pent, Rain Ots, Mag-nus Künnapas ja Martin Tamlak.

Järvamaa karikavõistlustel võrkpallis osales 4 meeskonda ja nende seas ka Ambla SK meeskond. Kiirturniirina peetud jõuproovil jäi meeskond seekord võiduta kaotades Väätsa, Türi ja Paide meeskondadele 0:2 ning seega tuli leppida 4. kohaga. Ambla SK mängis koosseisus Hannes Sepp, Marti Lepik, Martin Tamlak, Aksel Õunapuu, Kristjan Kallaste ja Kalvi Kallaste. Sügisel lubasid korraldajad läbi viia ka Järvamaa meistrivõistlused ja loodame siis meie meeskonnalt paremat esitust.

Ambla valla karikavõistlustel võrkpallis veteranidele osales sel aastal 3 meeskonda. 1989.aasta sõpruskohtumisest Taipalsaari ja Aravete kolhoosi meeskondade vahel alguse saanud traditsioonilisel turniiril olid taas osalemas külalisvõistkonnad Soomest Taipalsaarist ja ka Lemist. Seekord Ambla SK meeskond turniiril külalislahkust üles ei näidanud ja võitudega Lemi üle 3:0 ja Taipalsaari üle 2:1 jäeti karikas Ambla valda. II koha heitluses alistas Lemi meeskond Taipalsaari meeskonna 2:1. Kogu turniiri parimaks mängijaks tunnistati Aarne Aljama Ambla SK meeskonnast. Võistkondade parimate mängijate auhinnaplaadid teenisid Sami Illukka Taipalsaari, Seppo Kangasniemi Lemi ja Ain Kanne Ambla meeskonnast. Ambla SK meeskond mängis kodusel turniiril koosseisus Aarne Aljama, Kalle Uudeküll, Aksel Õunapuu, Ain Kanne, Meelis Sopp, Mikk Kallakmaa ja Leo Matikainen.

Jüriöö teatejooksule Ambla alevikus oli vaatamata jahedale ja märjale ilmale kogunenud seitse 5-liikmelist võistkonda. Jüriöö tule süütamise au oli seekord eelmisel aastal I koha saavutanud Võitjate võistkonnal. Rändauhinnaks olevat jooksja kuju neil aga kaitsta ei õnnestunud, kuigi eelmise aasta aega parandati 17 sekundiga. Kindla esikoha sai seekord võistkond NIMETU. Et kõige tähtsam sellel üritusel oli osavõtt, siis jagus auhindu kõikidele osalenud võistkondadele. Eriti tublid olid kõige nooremad jooksjad võistkonnast KARL JA TÜDRUKUD ja ka lapsevanemad võistkondadest EMAD JA POJAD ja DRAAKON, kes koos oma lastega jooksul osalesid.

Tulemused:I NIMETU ajaga 8.33 - Maili Antons, Caroly Roots-ma, Jan-Are Nursi, Jörgen Vikat ja Mati Kõiv; II VÕITJAD ajaga 8.54 - Kaidy Kaasiku, Keidy Kaasiku, Timo Loodis, Jarmo Kaasiku, Caspar Rootsma; III NU STO ajaga 9.36 Johanna Kask, Ana Bunazoi, Jessika Konks, Hugo Prints, Mikk Mäekivi. 4. KANAD 10.43; 5. KARL JA TÜDRUKUD13.32; 6. DRAAKON 14.05; 7. EMAD JA POJAD 14.30.

Eesti meistrivõistlustel jalgpallis on Ambla Vallameeskond III liiga idatsoonis alustanud võitudega alistades võõrsil Tallinna FC Balteco meeskonna 2:1 (väravalööjad Urmas Raaper ja Sebastian Koljak) ja Paide kunstmuruväljakul FC Jõhvi Lokomotiv II meeskonna 6:2 (Urmas Raaper, Sebastian Koljak ja Volodja Erdei igaühelt 2 väravat). 3. voorus tuli aga võõrsil vastu võtta 1:4 kaotus Tallinna KSK FC Strommi meeskonnalt (meie väravalööja Urmas Raaper). Hiline kevad on Ambla Vallameeskonda sundinud 2 esimest kodumängu pidama Paide kunstmuruväljakul ja alles alates 19.maist saab Ambla Vallameeskonna mänge näha ka koduväljakul Amblas, kui vastaseks on Kuusalu JK Rada meeskond. Kevadringis saab Amblas oma meeskonnale kaasa elada veel 9.juunil, kui vastaseks tuleb Tallinna FC Levadia III. Ülejäänud 7 kodumängu jäävad sügisringi, mis algab Ambla koolistaadionil 28.juuli kohtumisega Ambla Vallameeskond vs. JK Rakvere Tarvas II. Kodumängud on põhjaliku hoolduse läbinud Ambla Koolistaadionil pühapäeviti algusega kell 13.00. Ootame kindlasti kõiki jalgpallihuvilisi oma meeskonda toetama ja jätkame auhindade loosimist pealtvaatajate vahel. Ambla Vallameeskonna toetajad on seni olnud kindlalt alati parimate seas!

Ambla Külaliigat jalgpallis ootab ees 7.hooaeg ja muudatus läbiviimise osas. Sellel aastal mängitakse kiirturniirina laupäeval 22. juunil ja eelregistreerimist ei toimu. Kõik, kes soovivad Külaliiga kiirturniiril osaleda, pange vähemalt 6-liikmeline võistkond kokku ja seadke sammud 22. juunil kella 12.00-ks Arulagedale. Peale Külaliiga turniiri autasustamist toimub kindlasti ka traditsiooniline Jaanipäeva jalgpall, kus omavahel kohtuvad nooremad ja vanemad mängijad. Kavas on veel mõndagi põnevat, ole kohal!

Algamas on taas 8-etapiline Ümber järve jooksude sari, millest 4 etappi toimub maikuus ja 4 etappi septembris. Maikuu jooksud on 7., 9., 14., ja 16. mail. Lisaks jooksjatele ootame osalema ka kepikõndijaid. Igale jooksule saab kohale sõita ka tasuta bussiga, mis väljub ca pool tun-di enne jooksu algust. Kõigist 4-st etapist osavõtjad saavad vaatamata kohale eriauhinna - TULE LÖÖ KAASA JA SA EI KAHETSE!