Kõiki tulemusi ei jõua siia kirja panna. Võistlusprotokollid leiavad huvilised aadressilt www.laskurliit.ee Võistlused> Tulemused rippmenüüst. Mitmele meie noorele olid need võistlused lisaks vaatamisele ka esimeseks võistluseks samal ajal Eesti täiskasvanute ja omaealiste tippudega. Tähelepanuväärseimad saavad ära märgitud.

2011.a - Naiste õhupüssi võitis sellel alal Eesti rekordit 397 silmaga 400-st hoidev Karina Kotkas Pärnu-Jaagupi spordiklubist „Tervis" kõrgeklassilise 393 silmaga. Meie valda tõi võidu Anette Caroline tüdrukute arvestuses 378 silmaga.

2012.a - Ülenurme-maile jätsid oma klassi võidud Tiivi 365 ja Tuuli 377 silmaga. Tugeva tulemuse sai ka Mario püstoliga - 562 silma, tema kaotas selle laskeala paljukordsele Eesti meistrile ja rekordimehele Reijo Virolainenile vaid ühe silmaga. Õhupüssi toeltlaskmise vabaklassi, harjutuse kõigile huvilistele sõltumata vanusest, võitis mitmete meistrite ees väikese üllatusena Kadri Irdt 198 silmaga 200-st.

Tuuli Kübarsepp võitis Eesti juunioride pronksmedali

Laupäeval, 28. jaanuaril peeti Rapla Sadolini spordihoones riigi juunioride esimene tiitlivõistlus. Õhkrelvadega osalesid meilt neli laskurit. Neidude õhupüssis said põhivõistluselt kolmandana finaali Anette Caroline 383 ning neljandana Tuuli Kübarsepp Elva klubist 380 silmaga. Finaalis aga näitas juba möödunud aastal meistriklassi jõudnud Tuuli paremat taktikalist küpsust ja oskusi ning möödus Anettest 1,2 silmaga. Tuuli heastas endale aasta-taguse ebaõnne, sest just siis pidi ta tehnilise apsu tõttu taanduma finaali teiselt kohalt seitsmendaks. Anette Carolinele 4. Koht, 17. kohal oli Kristel Altsaar 354-ga. Kaksikvõit läks Narva LSK-sse.

Neidude püstolilaskmises sai endast kuni 9 aastat vanemate konkurentidega võisteldes Kairi-Liis 292 silmaga 16. koha. Tema oli nädal varem Põlvas viinud isikliku tippmargi 325-le.

Pühapäeval oli Raplas koos sealse maakonna auhinnavõistlusega kavas ka Eesti-Soome juunioride maavõistlus. Üle mitmete aastate oli koondisesse kutsutud ka Ülenurme GSK laskur. Anette oli tugevaima narvalanna Valerija Koljuhhina (393 silma) järel võistkonna kindel "teine käsi" jälle 383-ga. Seekord tuli finaalis ka igati korralik 99,1 silma. Tegi ära selle, milleks ta oli kutsutud ja seatud, alistas kolmest soomlannast kaks ning andis oma panuse ka Eesti üldvõidu heaks. Auhinnavõistluste arvestuses, kus lisaks Soome neidudele lasksid ka Euroopa meistrivõistlusteks valmistuvad Eesti naiste koondise liikmed, sai ta tubli 7. koha.