Pärast kontserti jätkub pidu tantsuansambel Part´y saatel. 1. jaanuaril kell 00.30 saab alguse suurejooneline uusaastatrall.
Tantsuks mängib Pärtin band Tartust ja maiuspalaks ansambel Ruhnu Karu uue demoplaadi esitlus.

Uuel aastal on plaanis ka palju muid toredaid üritusi.
Juba möödunud aasta sügisel toimusid meie majas programmi "Muusika Maale" raames koostöös Eesti Kultuurkapitali ja Eesti Kontserdiga kaks suurepärast kontserti, kus astusid üles Maian Kärmas, Ain Agan, Andre Maaker ning Rein Rannap koos Mihkel Mattiseniga. Mõlemad kontserdid võeti publiku poolt soojalt vastu.

Uuel hooajal on samuti lootust Eesti Kultuurkapitalilt toetust saada. Plaanis on kontserdisarjaga tuleva aasta esimestel kuudel jätkata. Loodetavasti saame sel talvel ilmataadiga kaubale ja ta jagab veebruariks külmakraade ja lund, et saaks läbi viia Antsla valla talispordipäeva, mis sel korral toimub Antslas.

Veebruarikuusse oleme veel koostöös Antsla noorteklubiga kavandanud suure Sõbrapäevapeo, kuhu on külla oodatud kõik Võrumaa noortekeskused/klubid. 17. veebruaril on tulemas traditsiooniline Retropidu, kus eelnevatel aastatel on olnud väga aktiivne osavõtt. Niisiis vahvad retrohõngulised kostüümid selga ja pidutsema!

Märtsis tähistab rahvamuusikaansambel "Sinilill" oma 5. juubelit. Sünnipäevapeole on plaanis külla kutsuda kapelle ja rahvamuusikaansambleid ka kaugemalt.

24. märtsil toimub Antsla Kultuuri- ja Spordikeskuses maakondlik maateatripäev, kus osalevad Võru maakonna teatritrupid. Etendusi hindav žürii valib välja parima teatritrupi, kes läheb Võrumaad esindama Lõuna-Eesti Maateatripäevale. 14. aprillil tähistame Antsla kultuurimaja 55. juubelit.

Ootame külla kõiki, kes on erinevatel aegadel selle maja asutustes töötanud või ringide töös osalenud. Kui endistel taidluskollektiividel on soovi juubelikontserdil oma etteastega üles astuda, siis võib sellest varakult teada anda telefonil 785 5269.

Uuel aastal jätkavad KSK-s tööd huviringid. Infot kõigi huviringide ja ürituste kohta võib leida meie uuelt koduleheküljelt aadressil www.antsla ksk.ee.

Soovime kõigile häid pühi ja rõõmsaid kohtumisi uuel aastal!