Tema hinnangul on praeguste kampaaniate juures problemaatiline see, et seni ei ole keegi välja öelnud, mida korruptsiooniga ette võtta. "Pigem ma näen lihtsalt naeruvääristamist, aga mitte ettepanekuid, mida uus koalitsioon võiks teha, et mitte astuda sama reha otsa," rääkis Anvelt.

Ta märkis, et oktoobrikuus on tulemas hulk debatte, mille käigus saab konkreetsetel teemadel rääkida. "Praegusel juhul näen ainult hästi lavastatud kampaaniat ja mitte ühtegi lahendust. Meie kavatseme jääda hea valimistava piiresse, mustamise peale ei lähe," ütles Anvelt ja lisas, et tänu Krossi kampaaniale on Keskerakonna toetus pigem kasvanud.

Anvelti arvates on linnapeakandidaadi populaarsusnäitajast olulisem erakonna kui terviku toetus. "Linnapea isikut me ju ei vali, otsustav on valimiskampaania laiemalt ja see isikute arv, keda erakonnast toetatakse," sõnas ta.

Emori värskest küsitlusest selgus, et Tallinnas on Keskerakonna toetus hetkel 51% ja kõik ülejäänud jäävad kaugele maha: sotse toetab 14% tallinlastest, Reformierakonda 13% ja IRLi 11%, vahendas ERR.

Kõige populaarsem linnapeakandidaat on Edgar Savisaar, keda toetab 44% valimisõiguslikust elanikkonnast, talle järgneb Eerik-Niiles Kross (12%) ja Andres Anvelt (9%) protsendiga.  Reformierakonna kandidaat Valdo Randpere on neljas 7% toetusega.