Suurel neljapäeval toimus Meediamulli finaal Paide Gümnaasiumis, kuhu said kutse Järva-, Pärnu- ja Viljandimaa kolm maakonnavoorude edukamat kooli. Suure-Jaani Gümnaasiumi esindasid Kerttu Pakkonen, Meri-Liis Soome, Karmen Kink, Eva-Lotta Kivi, Tony Seisler ja Karl-Jürgen Kivi. Kohapeal antud ülesanded erinesid üsna palju maakonnavooru küsimustest. Koduseks ülesandeks oli pressifoto maakonnas toimunud sündmusest ja 90 sekundi pikkune videouudis koolis toimud ettevõtmisest. Suure-Jaani noored kajastasid algklassidele korraldatud Eesti Filmi 100. aastapäeva tähistamist. Juhendajana olen väga õnnelik, et meie võistkond saavutas III koha! Kaotasime Viljandi Maagümnaasiumile 0,5 punktiga. Meediamulli ajaloos pääses esmakordselt Viljandimaalt finaali maakool - Suure-Jaani Gümnaasium!

20. aprillil toimus nõupidamiste saalis Viljandi maakonna 31. kodu- uurimiskonverents. Koolide parimad kodu-uurijad tutvustasid oma töid ja pingutasid selle nimel, et pääseda vabariiklikule konverentsile. Meie koolist esitlesid oma uurimistöid Karin Murik „Koerte käitumisest", juhendaja Lea Mengel; Eva- Lotta Kivi „Eesti poplaulude sõnad", juhendaja Sirje Urbel; Kärolyn Koik „Kuhu Suure-Jaani Gümnaasiumi õpilased edasi õppima lähevad?", juhendaja Helle Saluveer; Meri-Liis Soome „Minu suguvõsa kuulsus Heli Sakk-Hännikäinen" juhendaja Kätlin Mirka ning vabariiklikule kodu-uurimistööde konverentsile pääsenud Eva-Loona Ebber „Suure-Jaani Gümnaasiumi õpilaste eesnimed", juhendaja Sirje Urbel ja Marili Luuken „Eesti üliõpilased Peterburis 1950.-1960. aastatel", juhendaja Ülle-Ly Vohnja. Päeva juhiks ning emotsionaalse pai jagajaks oli Heimtali kooli õpetaja ja maakonna kodu-uurijate „ema" Imbi-Sirje Torm. Osalejaid auhindas Viljandimaa Omavalitsuste Liit.

Eva-Loona Ebber kirjutas koolilehes sündmusest nii: „Kõigi sellel konverentsil esinenud õpilaste tööd olid omamoodi huvitavad ning tore oli kuulata ja näha, mida teiste koolide õpilased uurinud on ja kuidas nende uurimistööd välja on tulnud. Kindlasti oli see konverents vajalik üritus, sest nüüd on meil kõigil juures veel üks esinemiskogemus ja kui on vaja järgmine kord publiku ees rääkida, ei ole hirm enam nii suur ja esinemine tuleb paremini välja. See päev jääb kindlasti meelde!"

Jüripäeval toimus traditsiooniline klassidevaheline järvejooks. Vihmasest ilmas ei lasknud 5. -12. klass noored ning koolitöötajad end häirida. Nimelt osalesid sel aastal esimest korda ka koolitöötajad oma võistkonnaga (17 liiget). Enne starti rääkis Jüriöö ülestõusust ja jüripäevajooksu ajaloost õpetaja Vello Aleksejev. Nooremate arvestuse oli paremusjärjestus järgmine: I koht 8. klasside ühendvõistkond, II koht 5.b klass ja III koht 6. klass. Vanemate arvestuses I koht 12. klass, II koht 11. klass ning III koht 10. klass. Viimasena lõpetasid koolitöötajad, kes lubasid viie aasta pärast kõiki edestada. Järvejooksuga tähistas koolipere ka lõppenud südamenädalat.

25. aprillil toimus esmakordselt jüripäeva järvejooks algklassidele. Klass oli end ümber järve hajutanud ning jooks toimus teatejooksu põhimõttel. Sel korral võitsid kõik klassid. Peale jooksu joodi ühiselt teed ning kosutati kõhtu küpsistega, kuulati juttu jüripäevast ning mindi rõõmsalt koju. Jüripäeva korraldamise eest aitäh õpetaja Erla Sootsile ja Reet Mutsole. Kruiisilaeval „Baltic Princess" toimus 25. aprillil Eesti Koolispordi Liidu korraldatud vabariiklik finaal spordimälumängus „Bumerang". Viljandi maakonna ja Kesk-Eesti regiooni võitjatena osales seal Suure- Jaani Gümnaasiumi võistkond koosseisus Kristjan Fuchs 8.a klass, Karl Kangur 10. klass, Ott Toomsalu ja Karl-Jürgen Kivi 12. klass. Mitu aastat ei osalenud meie kool sel võistlusel ja peale pausi saavutati fantastiline II koht vabariigis!