Järvamaa MV-l võrkpallis on selgunud paremusjärjestus veteranide turniiril ja selgumas meeste turniiril. Meeste põhiturniiril saavutas Ambla SK 3 meeskonna konkurentsis 1.koha, alistades nii Paide/Kuma kui ka Kabala meeskonna ja läheb play-off mängude poolfinaalis vastamisi SK Väätsaga. Võit selles mängus viib finaali, kaotus lubab heidelda veel pronksmedalite eest. Ambla SK mängib koosseisus Hannes Sepp, Priit Simson, Marti Lepik, Kert Kärner, Rait Pihelgas, Martin Tamlak, Helari Tamtik, Rain Raukas ja Kristjan Kallasmaa. Meesveteranid jõudsid sel aastal aga taas medalitele ja võideti hõbemedalid kui viimase vooru otsustavates kohtumistes alistati kindlalt Koeru meeskond. Meeskond mängis koosseisus Aarne Aljama, Kalle Uudeküll, Aksel Õunapuu, Priit Grünthal, Hannes-Reino Alberi, Jaanus Gildemann, Tiit Toome ja Leo Matikainen.

 Ambla SK SV-l võrkpallis võitis viimase etapi Kardiraja meeskond, kuid seeriavõistluse kokkuvõttes otsustas kohtumine Käravete ja Aravete/Ambla vahel, mille võitis Käravete ja tuli selle aasta seeriavõistluse üldvõitjaks. Käravete võistkond mängis koosseisus Hannes Sepp, Epp Sepp, Leino Avi ja Kristjan Tamtik. Kokku osales seeriavõistlusel 4 võistkonda 17 mängijaga.

 Jüriöö teatejooksule Ambla alevikus oli kogunenud seitse 5-liikmelist võistkonda. Jüriöö tule süütamise au oli seekord eelmisel aastal III koha saavutanud Võitjate võistkonnal, kuna eelmise aasta 2 paremat võistkonda sellel aastal ei osalenud. Rändav jooksja kuju kuuluski seekord võistkonnale Võitjad, kes parandasid oma eelmise aasta distantsi läbimise aega 28 sekundiga ja olid kõige kiiremad. Et kõige tähtsam sellel üritusel oli osavõtt, siis jagus auhindu kõikidele osalenud võistkondadele.

 Tulemused: I VÕITJAD 9.11 - Kaidy Kaasiku, Keidy Kaasiku, Kasper Keerberg, Jarmo Kaasiku, Caspar Rootsma; II ATKO ja CO 9.37 - Kaupo Puhasmets, Raija Ridal, Atko Rootsma, Reimo Kaasiku, Caroly Rootsma; III JÜRIÖÖ JOOKSJAD 10.17 - Hugo Prints, Sofia Prints, Timo Loodis, Otto Prints, Sandra Morozova.

Ambla viie rikkama piimatootja hulka ehk lõbus võistkond Jüriöö teatejooksult (Fotod Caroly Rootsma)

Ambla viie rikkama piimatootja hulka ehk lõbus võistkond Jüriöö teatejooksult (Fotod Caroly Rootsma)

 Eesti MV-l jalgpallis on Ambla Vallameeskond IV liiga idatsoonis alustanud võitutega alistades võõrsil JK Tallinna Kalev Juunior meeskonna 5:2 (Raido Vespere 2,Urmas Raaper 1 ja Volodja Erdei 1 ning 1 vastaste omavärav) ja FC Jõhvi Lokomotiv II meeskonna 5:3 (Urmas Raaper 2, Lenno Kütismaa 1, Elari Jõendi 1 ja Volodja Erdei 1 värav). 3.voorus tuli aga võõrsil vastu võtta 0:3 kaotus Tallinna FC Levadia III meeskonnalt. Alates 6.maist saab Ambla Vallameeskonna mänge näha ka koduväljakul kui vastaseks on Narva Trans II. Kõik 11 kodumängu on Ambla Koolistaadionil pühapäeviti algusega kell 13.00.

Ambla Külaliiga jalgpallis alustab maikuus oma 6.hooaega ja registreerunud on 8 meeskonda: Roosad Pantrid, Õhust ja Armastusest, JK Suusk, Kossutiim, JK Välk ja Pauk, FC Sport, FC Ambla ja FC AEX. Mängitakse taas turniirisüsteemis kõik võistkonnad omavahel 2 korda läbi kevad- ja sügisringis. Kokku peetakse Arulageda jalgpalliväljakul hooaja jooksul 56 kohtumist ja kõik, kes on huvitatud kaasalöömisest, saavad seda teha oma lemmikvõistkonnaga liitudes. Kevadringis on mängupäevadeks laupäev 19.mai, pühapäev 27. mai, pühapäev 10. juuni ja reede 22. juuni.

 Algamas on taas 8-etapiline Ümber järve jooksude sari, millest 4 etappi toimub maikuus ja 4 etappi septembris. Lisaks jooksjatele ootame osalema ka kepikõndijaid.

 Igale jooksule saab kohale sõita ka tasuta bussiga, mis väljub ca. pool tundi enne jooksu algust. Kõigist 4-st etapist osavõtjatele eriauhind - TULE LÖÖ KAASA JA SA EI KAHETSE!