Kõige kergemaks alaks oli laste arvates kelgutamine ja kõige raskemaks alaks osutus kelguvedu. Kõik lapsed said auhinnaks kaela medalid.

Sõbrapäeval trallisime koos lasteaia saalis. Tantsisime ja kõige vanem rühm esitas teistele rühmadele laulu sõbrast.

Vastlapäeval pidasime vastlakarnevali, kus lapsed osalesid erinevates võistlusmängudes ning olid riietatud erinevatesse muinasjutukostüümidesse. Seejärel mindi õue hobusega sõitu tegema.

Eesti vabariigi sünnipäeva puhul oli meilgi pidulik aktus, kus iga rühm esitas oma laulu- või tantsunumbri. Lepatriinude rühmast luges luuletuse kodumaast Jan-Jonathan.

Aktuse lõpus mängisime koos laulumängu „Mu isamaa armas".

Toredat märtsikuud ja päikesepaistelisi ilmu kõigile!

Tüdrukud. Tantsutrupp Müramee esines tantsuga „ Uudistajad".

Uudistajad olid väikesed tibud, kes kooruvad munast ning on rõõmsad kui „päikesepallid". Siblivad maa peal ringi ning püüavad asjalikud välja näha.

Erilise sära andis tantsule, 4-aastane Elisabel Helstein, kes püüab olla väike uudistaja tibu ning järgida suuremate tegemisi. Suuremad tibud Alice Võsanurm, Terhi Kuuse, Angela Kaiste, Annika Absalon, Aurelia Kaasik ja Anett Aedma siblisid laval nagu tõelised tibud, kes on pääsenud vabadusse oma turvalisest tibukoorest.

Trupp Tahkuranna Tüdrukud tegid võimsa esinemise ning kehastusid laval tulnukateks. „Tulnukad saabuvad Maale" oli trupi tantsupealkiri. Muusikagi andis märku, et saabumas on miskit müstilist, avaneb uks ning väljuvad esimesed julged tulnukad Deborah ja Martina Puusepp. Veidi olukorda hinnates kutsuvad nad ka teisi laevaelanikke, Iti-Mai Mätas, Iiris Reier, Angela Absalon, Ülle Järvoja, Greta Tamm, Crete Sinimäe, Maale.

Tantsumöll Maal algas, kuni oli kuulda uut laeva kutsungit ning tuli pöörduda laevale tagasi.

24. märtsil on veelkord kõigil võimalus näha meie valla vahvate tantsulaste tegemisi laval. Tule meile kaasa elama ning pöialt hoidma, et jõuaksime ka finaalkontserdile Tallinnas Nokia Kontserdimajja.