Päris uueks uudiseks on vallarahvale kahe näitetrupi loomine. Nii täiskasvanute kui ka koolilaste näitemängude lavastaja on Anne Niibo. Kui lapsed on alles oma näitemängu usinalt õppimas, siis täiskasvanute trupp sai kätteõpitud näitekunsti juba valimistepäeval ette näidata nii Ares kui Suigus. Huvikeskuse saalis oli etendust jälgimas suur saalitäis inimesi. Meile endile tundus küll, et päris kenasti läks ja siirast rõõmu oli näha ka pealtvaatajate silmis. Eks selline publiku tagasiside annab julgust uut näitemängu otsima hakata. Kes tunneb, et sooviks ka meie lahedas pundis kaasa lüüa - olete teretulnud! Pildid etendusest ja videoülesvõte on nähtavad vallalehe blogis.

22. oktoobri õhtupoolikul toimus huvikeskuses vahva üritus, mis kohaletulnud neiud ja naised üpris särtsakaks muutis. Külas olid Rootsi kosmeetikafirma Oriflame esindajad, kes kolme tunni jooksul tutvustasid erinevaid nahahoolduse-, parfümeeria- ja kosmeetikatooteid. Degusteerimislaud oli rikkalik - pakuti erinevaid suppe, kokteile ja teed, see tähendab kõike, mida meile tervislikuks eluks ja kaunimaks välimuseks vaja. Oriflame toodete kaasabil tuli soenguid tegema meie enda valla noor ja meeldiv juuksur Enely Kotova, kes sponsorluse käigus palju kauneid soenguid tegi ja vallatuid triipe tüdrukutele pähe tõmbas. Kõlama jäi paljude osavõtjate arvamusettepanekud, et selliseid kokkusaamisi võiks kindlasti veel korrata. Kui on soov, siis huvikeskus on ürituste jätkamise poolt, sest erinevaid võimalusi ja soovitusi, mis naiste välimust aina kaunimaks teeb, leiab lõputul hulgal.

3. novembril on tulemas kartulitrüki õppepäev ja selle viivad läbi vahvad Tartumaa inimesed MTÜst Potatoprint. Eelnevalt seame üles näituse töödest, mis on valminud erinevates Eestimaa nurkades nii kartulitrüki festivali kui ka õppepäevade käigus. Kindlasti saab see päev olema kõigile osavõtjatele väga huvitav ja toimekas.

Võimalik on hakata koos bridži mängimas käima, et oma pimedaid talveõhtuid huvitava kaardimänguga sisustada. Kuna õpetaja tuleb Pärnust, siis peame eelnevalt välja selgitama, mis nädalapäev ja kellaaeg kõigile kokkutulemiseks sobib. Andke võimalikult ruttu oma osalemisest teada, võiksime alustada juba novembrikuus.

Novembri üheks suuremaks sündmuseks kujuneb kindlasti Are Huvikeskuses 29. novembril toimuv kohvikuõhtu Marko Matverega, kus saame osa tema pikast ja huvitavast ümbermaailmareisist. Üritus kestab üle kolme tunni ja selle kestel on võimalik nautida peale reisimuljete ka kindlasti tema mõnusat lauluhäält. Ürituse teeb sisukamaks kohvik Mõisaköök, kelle häid suupisteid ja napse sel õhtul maitsta on võimalik.

Kuna aeg lippab väga kiirelt, siis annan juba ka mõned eelteated detsembrikuusse. Sel aastal toimub Are valla Jõululaat neljapäeval 12. detsembril. Oodatud on kõik, kes soovivad midagi jõulude eel müüa, osta, uudistada. Müüjatele mingeid vanusepiiranguid ei ole - oleme huvitatud nii laste kui ka täiskasvanud kauplejate rohkest osavõtust.

Valla lapsi ootame jõulupeole sel aastal 22. detsembril ning meeleolukas ning traditsiooniline valla aastalõpupidu toimub 28. detsembril.

Hea lugeja, kui leiad, et vaba aega kipub üle jääma ja igavus tükib peale - tule meie juurde! Huvikeskuses leiame tegevust kõigile, siin majas ei ole kunagi igav.

Ilusaid sügispäevi ja toredate kohtumisteni!