Üle kolmekümne aasta etendusi

Reede, laupäeva ja pühapäeva õhtul kell 22.30 saab vabaõhuetenduse vormis kuulda Valge Daami lugu, mida nii on jutustatud juba 1979. aastast alates. Piiskopilinnuse saladusi varjavad müürid on põnev taust õnnetu neitsi loole, kus põrkuvad armastus ja kehtestatud reeglid, eri seisused ja rahvad.  Etendus „Mängime Valget Daami" on 12. lavaversioon kuulsast Haapsalu Valgest Daamist. Käsikiri Enn Vetemaalt ja Erki Aulelt, lavastaja on Erki Aule.

Nautimiseks loodud linn

Haapsalu lummavas kuurortlikus miljöös pakutakse Valge Daami ajal nii muusikaelamusi kui tantsukeerutamist. Kaunis Kuursaalis kõlab suvemuusika, Promenaadil keerutatakse tantsu,  väärikas Toomkirikus saab kuulda head muusikat ning tänavalavadel kõlab nii svingi, pärimusmuusikat, jazzi kui ka muusikat noorte maitsele. Laupäeval kell 19 saab kuulda Eliiti ja Vaiko Eplikku. Peatänavast saab aga „Valge Daami Ajal" kunsti- ja käsitöötänav.

Rannalõõts

Laupäev toob Haapsalu Promenaadile lõõtsa- ja akordionimängijad. Teiste hulgas esineb ka Lääne maavanem Innar Mäesalu. Tantsupaviljoni rannalõõtsapäev lõppeb simmaniga ansambli Untsakad muusika saatel.

Pitsipäev

Pühapäeval on aga Kuursaali juurde oodatud kõik, kellele on südamelähedased Haapsalu sall ja pitsimustrid. Pitsipäeval võisteldakse pitsikudumises, räägitakse puitpuitsilisest arhitektuurist ning ka need, kes võistlusest osa võtta ei soovi, on oodatud eelmise sajandi kuurordit taaselustama ning promenaadile piknikku pidama.

Lõbusat lastele ja peredele

Reedest pühapäevani on Valge Daami Aja programmi pikitud rida põnevaid tegemisi laste ja perede jaoks - klounietendus, töötoad, kontserdid ja muud põnevat.

Valge Daami aega mahub traditsiooniliselt ka Valge Daami regatt.