Aga kas see oligi tol ajal kõige tähtsam. Peaasi, et kõlakoda, kiik, palliplats, lauad, pingid ning kemmerg said ehitatud.

Toimusid jaanipäevad, lastele jagati komme, mõnikord aastavahetustel saime kiigeplatsil head uut aastat soovida. Toimusid kiigeplatsi korrastustalgud, kus arutati edasisi tegemisi.Kuid neid ei protokollinud keegi.

2007. aastal toimus Näduvere Küla Seltsingu üldkoosolek, kus tegus juhatus ei soovinud enam jätkata. Valiti uus juhatus. Aeg oli edasi läinud ja oli võimalik projektide kaudu saada toetust külaelu edendamiseks. Kuna seltsingu vormiga ei olnud see võimalik, siis soovitas üldkoosolek uuel juhatusel sellega tegelda. Nii moodustati 2008. aastal MTÜ Näduvere Küla Selts.

Esimese asjana tuli lahendada maaomandi küsimus, mis ka lahendati. Sinnamaani puudus kiigeplatsil võimalus ametlikult tarbida elektrit. Taotleti selleks raha, et liituda Eesti Energia elektrivõrguga. See ka õnnestus. Ka pingid ja lauad olid juba viletsas olukorras, taotleti nende uuendamiseks vahendeid, ka see taotlus rahuldati. Kuna jaanituled jätkusid, maiustusi lastele jagati, talgud toimusid samamoodi, kus ka tutvustati oma tegemisi ning mida ei protokollitud, siis asi toimis.

Käesoleval aastal muutus kõik. Lea, Sa nimetasid MTÜ Näduvere Küla Seltsi juhatuse liikmeid susserdajateks, valetajateks ning varasteks. No ei ole kiigeplatsi ära varastatud ja ka kemmerg on alles.

Tänavu 18. mail toimus kiigeplatsil koosolek, kus ka Sina viibisid. Tutvustati Sinu kirja ajalehe Vooremaa toimetusele. Kiri arutati läbi ja võeti teadmiseks. Selgus, et Sinu süüdistused on paljasõnalised, tuginedes üksnes Sinu ütlustele. Edasi läheb asi juba huvitavaks. Oma artiklis, mis ilmus Vooremaas 27.05.2014, nõudsid Sa Näduvere Küla Seltsingu üldkoosoleku kokkukutsumist ning MTÜ Näduvere Küla Seltsi kustutamist Eesti Vabariigi Äriregistrist. Samal koosolekul hääletasid Sa Näduvere Küla Seltsingu lõpetamise poolt. Tagatipuks esitasid avalduse MTÜ Näduvere Küla Seltsi liikmeks astumiseks. TULE TAEVAS APPI!

Sellest kõigest järeldan, et Sina ei ole selle kirja autor ja ei saa üldse aru, mis siin toimub. Ja Sinu panust külaelu arendamisel ei ole enam aastaid nähtud.

Igal inimesel on õigus oma arvamustele ja ütlemistele, kuid Sa ei tohi inimesi solvata, mõnitada ning laimata.

MTÜ Näduvere Küla Seltsile soovin jätkuvat tegutsemist!