2011. aastal viidi Hargla Hooldekodu samuti CO2 saastekvootide müügist saadud toetuse abil üle elektriküttelt maaküttele. Töid teostas OÜ Märja Monte, omanikujärelvalvet OÜ Äärejuht. Muinsuskaitselist järelvalvet teostas Hargla Hooldekodus kõikide tööde puhul FIE Reet Org.

Kokku on kahe viimase aastaga üldhooldekoduna kasutuses olevasse hoonesse investeeritud veidi üle 83 000 euro. Kallikülas on hooldekodu teenusel 26 klienti.

2011. aastal sai sellest samast toetusskeemist abi ka ravihoone 2 SA Taheva Sanatooriumis. Tegemist on samuti üldtüüpi hooldekoduna kasutuses oleva hoonega, kus elab 22 klienti. Hoonel soojustati sokkel, vahelagi ja fassaad, rekonstrueeriti katus ja hoonetesisene ja väline küttesüsteem, ehitati piksekaitse. Töid teostas OÜ RST Valga, omanikujärelvalvet OÜ Äärejuht. Välisabi tuludest finantseeriti töid ligi 130 000 euro eest. Lisaks panustas SA Taheva Sanatoorium kaasfinantseeringuna üle 21 000 euro.

2011. aastal toimusid CO2 saastekvootide müügist finantseeritud tööd ka Hargla Kooli lasteaias Koikkülas. Hoones tegutsevad lisaks lasteaiale ka külakeskus ja raamatukogu. Hoonel vahetati kõik aknad ja uksed. Toetusena laekus üle 25 000 euro ning vallavalitsus kattis tööde maksumusest umbes 10 000 eurot. Töid teostas EVIKO SV OÜ.

Kõikidel objektidel on toimunud tihe ja tulemuslik koostöö Riigi Kinnisvara AS-iga. Riigi Kinnisara AS kui investeeringute teostamise korraldaja koostas sõlmitud lepingute alusel investeeringute kavad, korraldas riigihanked ja tegi hankemenetlusega seotud toimingud, korraldas projekteerimis- ja ehitustööde projektijuhtimise, omanikujärelvalvet ja kontrollis kulude abikõlblikkust.

Taheva Vallavalitsus tänab eriti professionaalse ja konstruktiivse koostöö eest Riigi Kinnisvara AS töötajaid Juta Tõevere, Indrek Kanni ja Tarvo Halgmad.