Hetkel on meestel alagruppi  juhtimas 23 punktiga tiitlikaitsja VK Tõusev, kellele järgneb 22. punktiga võistkond Neemeco. Need kaks võistkonda on kindlustanud endale ka koha rahvaliiga poolfinaalis. Veerandfinaal kohad on omale kindlustanud juba ka kaks meeskonda - VK Tervis Pärnust ja Ahjusepad Tartust. Kahe viimase play-off koha eest on aga võitlustulle jäänud 3 võistkonda - Läätsed.com 10p, VK Retro 12p, SC Tempo 12p. Eelmise aasta kolmanda koha võistkond Läätsed.com peab viimase kahe mänguga VK Retro ja SC Tempo vastu end tõsiselt kokku võtma, et säiliks veel mingigi võimalus edasi pääseda play-off mängudele.

Naiste A-tugevusgrupis on põhiturniir juba lõppenud ja veerandfinaalid käimas. Ainukese võistkonnana pidid pärast põhiturniiri pallid kotti pakkima, väga tublilt täiskasvanud ja kogenud naistele vastu hakanud, Tartu SS Kalevi noored tüdrukud.

Finaalturniirile pääsesid otse edasi eelmise aasta rahvaliiga võitja Ülenurme naiskond ning napilt teiseks jäänud Sparta naiskond. Kahe ülejäänud poolfinaali koha eest asuvad võistlustulle Saaremaa vs Viljandi Metall ja EMÜ vs Dynamo/Särtsakate naiskonnad.

Kõige suurema võistkondade arvuga meeste B-tugevusgrupis on esimesed play-off kohtumised juba peetud.  Kokku pääses nelja finaalturniiri kohta püüdma 32 meeskonda.  Olenevalt regioonide suurustest, loositi võistkonnad paaridesse ning play-off mängud võisid alata. Otse 1/8 finaalidesse pääsesid kõikide alagruppide ja regioonide võitjad. Madalama koha saavutanud võistkonnad pidid  aga alustama kas üks või kaks play-off ringi varem. Alagruppide või regioonide võitjatena kindlustasid endale koha 1/8 finaalides järgmised võistkonnad: Põhja regioonist võistkonnad Wilsons, Vanglateenistus, FK Sparta. Lõuna regioonis võidutses Tarvastu meeskond ning Edela regioonist pääses otse edasi 1/8 finaali võistlema  Varbla SS/Jagudi mets meeskond.

B-tugevusgrupi naiskondadest pääses play-off kohtumistele 25 naiskonda. Nendest 25-st naiskonnast on endale koha 16. hulgas kindlustanud järgmised naiskonnad: eelmise aasta parim B-grupi naiskond Narva SK/Galla SK, Lääne regioonist pääses esimesena edasi Paide VK naiskond ning teise ja kolmandana Sauga ja Hiiu Teede naiskonnad. Põhja regioonist on 16. parima naiskonna hulka koha välja võidelnud eelmisel aastal A-tugevusgrupis mänginud Peetri Sõprade naiskond, lisaks veel võistkonnad Server, Kiilis SK 1, Neemeco, VK Kramp N1 ja Kosmos. Lõuna regiooni võitjana on endale koha 16. hulgas taganud Võru valla naiskond.

Meeste C-tugevusgrupis on põhiturniir  lõppenud ja 16 parimat võistkonda, kes hakkavad omavahel välja selgitama 4 parimat finaalturniirile pääsejat, selgunud.  Koha eest finaalis hakkavad  võistlema võistkonnad: Haiba vs Selver Rando; Laekvere SK vs SK Metsasõbrad; KB Auto 2 vs SK Roosu; Maksukas vs Selver Tallinn 2; WikiWorld II vs DSV Transport; Selver Tallinn 3 vs BIT Wilsons II; Guwalda vs M ja Keila Nafta vs Palivere SK II.

Naiste C-tugevusgrupis on samuti põhiturniiri mängud lõppenud ja välja selgitatud juba ka kaks poolfinalisti. Kelleks on Põhja regiooni võitja Kiili II/SEB naiskond ning Ida-Lääne regiooni võitja Hiiu Teed II naiskond. Kahe viimase finaalturniiri koha eest on võistlustulle jäänud veel neli lõua regiooni naiskonda  - Tarvastu naised, Lähte 2, Valga LV ja SK Urvaste ning neli põhja regiooni naiskonda  - Intervoll, Türisalu SK Naised, Must Mamba II ja All In.

Kõik võistkonnad kes C-tugevusgrupist edasi play-off mängudele ei jõudnud, saavad oma mänguoskust lihvida märtsi lõpus ja aprilli alguses toimuvatel Credit24 Rahvaliiga Terviseturniiridel. Turniiri kohta leiab rohkem infot siit.

2013/2014 hooaja mängudel saab silma peal hoida meie facebooki lehel.