Sagari teatel on nii B- kui ka C-tugevusgrupis sel hooajal võistkonna kokku pannud ka Eesti Võrkpalli Liit (EVF), kus mängib eesotsas president Hanno Pevkur ja kogu liidu juhtkond. „EVFi C-tugevusgrupi võistkond on omale palle ette tõstma krabanud aga ETV uudisteankur Kerli Dello, kelle abiga loodetakse ka finaali pääseda," vahendas võistkonna mõtteid Mihkel Sagar. „Segatiimid võistlevad Credit24 Rahvaliiga C-tugevusgrupi meeste arvestuses ja neile kehtivad samad reeglid mis ka meeskondadele," selgitas ta. Kokku registreerus sel hooajal madalamasse tugevusgruppi 42 mees- ja 18 naiskonda. 

A-tugevusgrupis, kus osalevad Credit24 Rahvaliiga kogenenumad võrkpallurid, osaleb sel aastal 10 meeskonda ja 7 naiskonda. „Võrreldes eelmise hooajaga on meeste arvestuses liitunud sarjaga taas 3 tiimi - Pärnust VK Tervis I, Saaremaalt Vanalinna KSK/Siimu Auto ja Tartust Ahjuseppade võistkond. B-tugevusgrupis osaleb sel hooajal aga 68 mees- ja 38 naiskonda. "Kesktasemel mängivate meeskondade arv on eelmiste hooaegadega võrreldes mõnevõrra kahanenud. On tiime, kes sel aastal kahjuks oma võistkonda kokku ei saanud, kuid mõned senini B-tugevusgrupis mänginud meeskonnad on otsustanud sel hooajal liikuda hoopis nõrgemasse, C-tugevusgruppi. Loodame, et uuel aastal leiavad nad tee tagasi kesktaseme mängijate sekka," tõdes Sagar.

Kõige enam osalejaid on jätkuvalt Tallinnast ja Harjumaalt, 30 meeskonda ja 18 naiskonda. Samaks on jäänud ka Lõuna-Eesti regioonis mängivate võistkondade arv, kus uuele hooajale astuvad vastu 8 mees- ja naiskonda.

Credit24 Rahvaliiga sarja esimesed mängud peavad olema võistkondadel peetud juba 17 novembriks. Kaheteistkümnes hooaeg lõppeb järgmise aasta 19. aprillil toimuva finaaliga, kus saavad osaleda kõigi tugevusgruppide neli parimat võistkonda.